Region

Svet

Rambo Amadeus: Najavili su me kao učesnika iako sam ih odbio

Crnogorski pevač Rambo Amadeus neće nastupiti na dalmatinskom festivalu "Sedam jezera", koji se održava od 22. do 24. jula, iako je njegovo učešće na pomenutom festivalu najavljeno „na sva zvona". 

Rambo Amadeus: Najavili su me kao učesnika iako sam ih odbio



Organizatori festivala su iskoristili njegovo ime kao reklamu za muzički događaj uprkos tome što su znali da se on neće pojaviti. Kantautor se oglasio u "Pressu", pošto je u hrvatskim medijima osvanula vest da zbog bolesti Rambo otkazuje nastup. „Organizator festivala je napravio glupost kad me je najavio kao učesnika. Sada su izmislili da sam bolestan i da zbog toga neću doći. Verovatno da bi sebe opravdali. Na sreću, ja sam skroz zdrav i trenutno sam na jedrenju“, rekao je Rambo i objasnio da učešće na festivalu nije prihvatio zbog proslave mature 23. jula.

"Iako je organizator žarko želeo da prihvatim učešće, morao sam da ga razočaram i rekao sam mu da ne mogu da učestvujem zbog proslave mature. On me očigledno nije slušao kada sam mu objašnjavao da mi je proslava 30 godina mature bitnija od festivala. Na 25 godina mature nisam bio zbog poslovnih obaveza, tako da ovaj jubilej sada nikako nisam želeo da propustim“, rekao je Rambo.

Izvor: Press

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>