Region

Svet

Mira Škorić se tajno udala

Mnogi su se pitali da li za jaku ženu poput Mire Škorić postoji muškarac koji bi mogao da joj parira. Po najnovijim saznanjima, postoji i te kako, i to jedan koji je u potpunoj tajnosti uspeo da je odvede pred oltar.

Mira Škorić se tajno udala



"Mira nije želela da priča o svojoj vezi da ne bi, kako kažu, urekla sve. Zato je godinu dana uživala u tajnoj ljubavi i konstantno bila na relaciji Beograd-Hrvatska, jer njen dečko tamo ima firmu. Brzo su shvatili da se desila "ljubav za ceo život" i odlučili se da stanu na ludi kamen, što je pevačica obelodanila i na "fejsbuku'", kaže za "Alo!" izvor koji dodaje da je Mira izabranika upoznala na jednom od nastupa u Hrvatskoj.

"Može se reći da je Mirin izabranik oduvek bio potajno zaljubljen u nju, jer ga je oduševljavala njena borbenost i stav jake žene. Napokon je dobio priliku i da je upozna na jednom njenom nastupu, na koji je došao s prijateljem. Kada su se upoznali, odmah su odlepili jedno za drugim i započeli vezu za koju su želeli da bude daleko od očiju javnosti. Godinu dana su uživali u ljubavi, putovanjima, iznenađenjima i onda se desilo ono čemu se pevačica potajno nadala. Zaprošena je na veoma romantičan način, a ako je suditi po onome što je napisala na društvenoj mreži, prilično je jasno kako je odgovorila na ovu ponudu", kaže ovaj izvor blizak novopečenom paru. "Njena ćerka Milica je oduševljena maminim izborom i jako je srećna jer sada manje pažnje i vremena posvećuje "kontrolisanju" njenog ljubavnog života".

Mira je već ranije bila udata, a iz prošlog braka ima ćerku Milicu: "Bila sam u braku i mislim da to nije za mene, pa se ne bih ponovo upuštala u tako nešto. Naravno, smatram da je apsolutna sreća kada pored sebe imaš nekog ko te voli i koga ti voliš, ali za tako nešto nije potreban bračni papir niti organizovanje venčanja i svadbenog veselja", pričala je nekada Škorićeva, ali ljubav ne bira vreme i mesto, niti gleda na prošla obećanja.

Viber

Izvor: Svet Plus


>