Region

Svet

Vanesa Šokčić: Estrada je puna pogubljenih slučajeva

Pevačica Vanesa Šokčić još uvek nije dobila obećani honorar iz rijalitija "Dvor", ali se nada da će se i to uskoro dogodite. Takođe tvrdi da nije u dugovima, da je ne jure zelenaši, kao i da ne pati za firmiranim i skupocenim stvarima.

Vanesa Šokčić: Estrada je puna pogubljenih slučajeva



"Nisam u haosu zbog novca. Ne zbog toga što ga imam u izobilju, već zato što odlično znam gde sam. Mnogo je ljudi bez posla, mnogo je onih koji brljaju po kontejnerima, opšti je haos... Za razliku od mnogih na estradi, svesna sam svega. Hvala Bogu, nisam "na kamati", kao neke moje kolege. Estrada je puna pogubljenih slučajeva. Nije mi jasno šta je sa pevačima. Ili ne umeju da se nose sa onim što ih je snašlo, ili imaju žestoke probleme sa svojim psihama - uglavnom, rezultat je strašna situacija na estradi koju moram da uporedim sa leskovačkom mućkalicom!"-  izjavila je Vanesa i dodaje da ne pati za firmiranim stvarima.

"Za razliku od mnogih žena na estradi nikada nisam bila opterećena firmiranom garderobom. Njima je važnije da se dočepaju firmirane tašne nego 'leba da jedu! Uvek sam bila dobro obučena, ali za firmirane stvari nisam marila. Nikad nisam bila baš toliko blesava da za firmiranu tašnu dam nekoliko hiljada evra. Zato me sada duša boli što današnja omladina ide u potpuno pogrešnom smeru. Ugledaju se na pevačice kojima su brendovi postali zapovest. Strašno!" - izjavila je Vanesa i dodala novac pre ulaže u nekretnine, nego u firmirane krpice.

"Nemam neki ogroman novac, ali ono što imam, pametnije je da ulažem u nekretnine nego u firmirane krpice."

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>