Region

Svet

Nives Celzijus: Družila bih se sa Jelenom Karleušom

Biografija starlete Nives Celzijus puna je šokantnih epizoda - otac ju je predstavljao kao svoju ljubavnicu, nevinost je izgubila pošto ju je silovao fudbaler Dinama, a sada opet šokira novom knjigom sa autobiografskim elementima "U krevetu sa Kristijanom", u kojoj između ostalog piše: "...znala sam da će me doživotno je*ati fudbaleri".

Nives Celzijus: Družila bih se sa Jelenom Karleušom



Supruga fudbalera Dina Drpića otkriva tajne svlačionica i fudbalskih orgija zvezde Mančester Junajteda, Totenhema, Vest hema, Porta, i u intervjuu za Press najavljuje da će njena knjiga uskoro izaći i u Srbiji.

Kakav je Kristijano stvarno u krevetu? "Kristijano iz knjige je vrlo strastven i nesebičan ljubavnik, stručan u krevetu, majstor skvirta (ženska ejakulacija) i ostalih veština, ali o tome ćete detaljnije čitati u knjizi."

Da li je Dino pročitao knjigu i kakva je bila njegova reakcija? "Dino nije čitao knjigu, ali je delimično upućen u samu radnju. Što se reakcije tiče, nije bio baš previše oduševljen, pošto se ipak radi o fudbalskom svetu. Nije mu se svidelo što sam u knjizi isprozivala neke od njegovih kolega, kao i njihove žene i devojke. Ali, nastojala sam da budem poštena, pa su identiteti likova zaštićeni i promenjena su im imena, kao i imena klubova u kojima igraju."

Na godišnjicu braka na Fejsbuku je napisala da se nisu čak ni "poseksali". Da li to znači da više nema vremena za seks? "Ha, ha, ha... Vremena za seks uvek ima, samo je ponekad pitanje volje. Nakon celodnevnog posla i trčanja za decom često voljni momenat za malo nežnosti i nije na nivou."

Da li je ostvarila želju da vodi ljubav sa suprugom na krovu Realovog stadiona? "Naravno da ne. Nisam bas samoubilački raspoložena. Do priče o krovu 'Santjago Bernabea' došlo je zbog malog gubitka u prevodu. Jesam govorila o stadionu Reala, ali o nekom sigurnijem mestu, možda centru terena ili bar tribini."

Prati li karijere WAG-sica (žene i devojke fudbalera) u Srbiji? "Nisam baš toliko upoznata sa vašim WAG-sicama i njihovim radom. Naravno, tu je Karleuša koja je nekako sama po sebi toliko moćna da je i ne svrstavam u tu kategoriju, premda su mi Jelena i Tošić jedan od najsimpatičnijih parova iz fudbalskog sveta i volela bi ih jednom prilikom upoznam i podružim se učetvoro. Mislim da su prolazili kroz sličnu situaciju kao i mi i često oboje bili na udaru medija i raznoraznih zlobnika koji su pokušavali da razore njihovu vezu. Druga vrlo atraktivna devojka koju sam primetila je i Bojana Stojković, ali kako već dugo nisam boravila u Srbiji nisam toliko upoznata sa njenim likom i delom."

Izvor: Press

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>