Region

Svet

Miloš Bojanić na korak do infarkta!

Nakon mesec dana rijaliti šoua "Farma",svađe i problemi VIP "farmera" sve su učestaliji i sve žešći. Jedna od njih umalo nije imala epilog u bolničkom krevetu. Naime, Miloš Bojanić se, nakon rasprave sa Firčijem, prema kome gaji izuzetnu netrpeljivost, baš kao i ovaj prema njemu, osetio loše i izmerio krvni pritisak, a kada je kazaljka pokazala 200, umalo nije pao u nesvest.

Miloš Bojanić na korak do infarkta!



Sukob Bojanića i Firčija, kulminirao je nakon svađe u radionici, nakon čega je sazvan sastanak "farmera", gde se situacija, umesto da se smiri, još više zakuvala. Raspravi se priključila i Maja Odžaklijevska, koja je, očekivano, stala na Firčijevu stranu.

Miloš je Maji uputio većinu uvreda na račun njene higijene, odnosno nehigijene, na šta mu je ona sočno odgovorila."Jeste li se nekada pogledali u ogledalo? Čovečuljak bez vrata, deformisani ste od zla! Operišite se da ličite na čoveka, pokrite se tim klempavim ušima. Vi ćete mene da predstavljate kao štrokavušu... Ja sam oprana u duši!" , urlala je izbezumljena Odžaklijvska.

"Mali, nepopularni čoveče! U kom svetu ti živiš?", dolivao je ulje na vatru Firči.

"Ko si, bre, ti?! Samo bivši muž Marine Perazić. Jadna ona, sa kim je živela. A ti, neokupana babo, sram te bilo", branio se Miloš.

Ova svađa najviše je uplašila Zoricu Brunclik. "Ja sam strašno uplašena. Plašim se da se ne pokoljemo verbalno ili bilo kako. Bojim se da ću se potpuno povući u sebe, iz straha", rekla je ona, vidno uznemirena.

Viber

Izvor: Svet Plus

Tagovi

Povezane vesti:


>