Region

Svet

Savo Milošević posetio dedu u zatvoru

U petak se desila velika tragedija u porodici fudbalera Save Miloševića, njegov deda je osumljičen za ubistvo Savinog oca Steve. Kako kažu komšije u selu Jahovac, Savo je posetio dedu u policijskoj stanici u Janji, gde je starac priveden. Posle ispitivanja, on je prebačen u Okružno tužilaštvo u Bijeljini, što je potvrdila dežurni tužilac Mira Medić.

Savo Milošević posetio dedu u zatvoru



Posle svađe u dvorištu porodične kuće u Jahovcu osamdesettrogodišnji Savo MIlošević je u pijanom stanju nasrnuo nožem na svog sina Stevu. Pošto mu je sin istrgao nož iz ruke starac je otišao u kuću i doneo pušku iz koje je ustrelio sina, jednim metkom u ruku, a drugim u predelu grudnog koša. Iako su komšije odmah organizovale prevoz u bolnicu, Stevo je podlegao povredama na putu do bolnice.

Cela Semberija ima samo reči hvale za fudbalera i njegovu porodicu i svi su u šoku zbog ovog nemilog događaja. "Nismo mogli ni pretpostaviti da će se ovako nešto desiti. To je dobra i čestita porodica. A Savo, koji je proslavio naše selo i celu Semberiju, pomaže kome god je pomoć potrebna. Dobar mu je i vredan i brat Andrija. Ništa loše ne mogu reći ni o dedi Savi i pokojnom Stevi. Čestiti ljudi, domaćini. Svađali se jesu, ali niko nije očekivao ovako nešto", rekao je jedan od meštana sela Jahovac.

Juče je završena obdukcija tela Steve Miloševića, a njegovi posmrtni ostaci će danas biti sahranjeni na lokalnom groblju. Spekuliše se da su razlog ubistva neraščišćeni imovinski odnosi i Stevin brak kome se njegov otac protivio, a pravi razlog će pokazati istraga.

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>