Region

Svet

Savo Milošević sahranio oca

Fudbaler Savo Milošević se juče oprostio od oca Steve Miloševića, koji je u petak uveče ubijen od strane svog oca Save u dvorištu njihove porodične kuće u selu Jahovac kod Bijeljine.

Savo Milošević sahranio oca



Na čelu povorke koja je krenula ka groblju u selu Ruhotina, sa krstom u ruci koračao je Savo Milošević, bled i umoran, ali i zamišljenog i pomalo odsutnog izraza lica. Ogroman broj ljudi odao je poštu Stevi Miloševiću, a od njega su se oprostili i Ljubiša Tumbaković, najtrofejniji trener Partizana, fudbaleri Zoran Mirković, Dragan Ćirić, Ivan Tomić, Dragan Mičić, rukometaš Ratko Nikolić, novinar Igor Miklja, pevačica Cakana i mnoge druge ličnosti iz javnog života.

"Žao mi je što se dogodila ovako velika tragedija i žao mi je da se to dogodilo porodici kao što su Miloševići", rekao je fudbaler Mičić, Savin drug iz detinjstva. Samoj sahrani prisustvovala je samo najuža rodbina, a dok se povorka kretala ka grobnom mestu, policija je zatvorila magistralni put koji prolazi kroz selo.

Selo je juče samo tu i tamo izuzetno tiho šaputalo o tragediji koja je zadesila Miloševiće, a kako pričaju komšije, deda Savo (83), kao ni sam fudbaler, navodno se nisu slagali sa Stevinom željom da zasnuje novu bračnu zajednicu sa izvesnom ženom iz sela. Stariji Savo navodno je bio posebno ljut zbog te ideje jer se sva imovina koju porodica poseduje vodi na Stevino ime.

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>