Region

Svet

Brat Save Miloševića poginuo u saobraćajnoj nesreći

Andrija Milošević, rođeni brat proslavljenog fudbalera Save Miloševića, poginuo je večeras u teškoj saobraćajnoj nesreći u blizini naplatne rampe kod Šimanovaca.

Brat Save Miloševića poginuo u saobraćajnoj nesreći



Rođeni brat Save Miloševića, tridesetosmogodišnji Andrija Milošević, izgubio je život u teškoj saobraćajnoj nesreći koja se dogodila u 18h. Milošević se kretao autoputem svojim automobilom u pravcu ka Beogradu, kada je naleteo na teretno vozilo. On je u stravičnom udesu zadobio teške telesne povrede od kojih je u 18.45h preminuo u Urgentnom centru.

Večerašnja pogibija brata samo je još jedna u nizu tragedija koje su zadesile nekadašnjeg fudbalera "Partizana" i rekordera po broju odigranih utakmica za reprezentaciju. Da podsetimo, u junu 2011. njegov deda i imenjak Savo Milošević (84) ubio je svog sina i Savinog oca Stevu Miloševića (58) pucnjem u grudi iz puške na porodičnom imanju u selu Glavičice kod Bijeljine, a zločinu i porodičnoj tragediji kakva se ne pamti u Semberiji, po svemu sudeći prethodila je svađa oko nasledstva. On je potom preminuo u zatvoru, 1. novembra prošle godine. Savo ima još sestru Cvijetu.

Autor: T.I.
Izvor: Alo
Foto: Novosti

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>