Region

Svet

Vlade Divac: Ponosan sam na Noleta

Olimpijski tim Srbije dobio je svoju prvu maskotu simpatičnog beloglavog supa, a na predstavljanju maskote u prostorijama "Telenora" goste je pozdravio naš čuveni košarkaš Vlade Divac.

Vlade Divac: Ponosan sam na Noleta



On je izneo svoje mišljenje u vezi sa našim nastupom na OI u Londonu, tačno sto godina od prvog učešća Srbije na Olimpijskim igrama u Stokholmu: "Nadam se da ćemo se iz Londona vratiti i sa stotom olimpijskom medaljom."

Bivši košarkaš je još govorio o humanitarnom fondu koji su osnovali on i njegova supruga, " Fond Ana i Vlade Divac" i radu na zbrinjavanju raseljenih sa Kosova. "Fond u hodu radi dosta sa raseljenim licima i obnavljamo državna obdaništa po Srbiji. Ove godine ćemo obnoviti još pet. Što se tiče raseljenih lica cilj nam je da zatvorimo kolektivne centre i da ljudi krenu sa normalnim životom", rekao je Divac.

Vlade je ovom prilikom izneo i svoje mišljenje o Novaku Đokoviću: "Ponosan sam na Noleta, pogotovo na rezultate koje postiže u poslednje vreme. Za mene on je definitivno najuspešniji sportista sa ovih prostora i tek ga čekaju dobri rezultati. Mislim da se izgradio kao sportista. Biti broj jedan na svetu u nekom sportu ili bilo čemu, je fenomenalno, naročito kad se zna na kom nivou je ovo društvo."

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>