Region

Svet

Jelena Kostov: Niko me nije hapsio i nisam u vezi sa Kenetom

Pevačica Jelena Kostov demantovala je pisanje medija da je privedena na Bugarskoj granici zajedno sa biznismenom Radosavom Savatijevićem Kenetom i otkriva da je jedino tačno, da je bila sa njim u automobilu.

Jelena Kostov: Niko me nije hapsio i nisam u vezi sa Kenetom



"Mene niko nije privodio, hapsio ili šta već. Cela ta priča koja se pojavila u medijima nema veze s mozgom! Istina je da sam imala zakazan nastup u Bugarskoj, gde smo se uputili sa tri automobila. U jednom od njih, između ostalog, sedeli smo Radosav i ja. Stigli smo na granicu i tražili su pasoše na uvid. Meni su moje isprave vratili, a njemu je rečeno da napusti automobil, što je i učinio. Nas ostale niko nije dirao. Pošto smo ga čekali parkirani, posle nekog vremena policija nam je rekla da put dalje nastavljamo bez njega, tako da smo prešli u drugi automobil i nastavili dalje ka Bugarskoj "–  rekla je Jelena i dodala da situacija nije bila ni malo strašna, a kamoli da uplašila kao što se pisalo.

"Iskreno, kome može da bude svejedno kada vama ili nekom iz auta u kome se nalazite kažu da napusti auto. Bilo mi je nelagodno u prvi mah, ali ništa nije ukazivalo da se nešto strašno ili opasno dešava po Keneta, tako da smo mi nastavili dalje. Nije bilo ništa strašno niti sam se u bilo kom trenutku uplašila" - izjavila je Jelena i demantovala glasine da je sa Kenetom u vezi, kao i da ne zna šta se trenutno događa sanjim.

"Ne znam šta se dešava s njim trenutno. Informacije jedino dobijam preko televizije i novina. Rekla sam da ne želim da pričam o svom privatnom životu i toga ću se držati, ali informacija da smo mi u šemi nije tačna. Mi smo drugovi, poznajemo se nekoliko meseci. Na moj nastup išao je kao prijatelj, drug i ne znam zašto to treba nekog da čudi. Ne znam otkud potreba da se u poslednje vreme uvek okarakterišem kao neko koga hapse, ko dobija automobile, bunde, apartmane i ne znam šta već. Ja nisam iz te priče" - zaključila je mlada pevačica.

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>