Region

Svet

Jeleni Kostov razbili auto i izvređali je

Jelena Kostov je pre pet dana preživela pravi šok, kada je jedan čovek udario kolima u njena, a zatim izašao iz automobila i počeo da je vređa.

Jeleni Kostov razbili auto i izvređali je



Sve se dešavalo preko dana dana na Novom Beogradu, kada je muškarac vraćajući se automobilom u rikverc udario u pevačicin BMW sa prednje strane, u kome je ona sedela, i ulubio ga u predelu tablica.

Onda je ljutit izašao iz kola i iz čista mira počeo da viče na Jelenu, pa ju je čak jednog trenutka i opsovao i unosio joj se u lice, vičući iz petnih žila da ubuduće pazi gde parkira. Možda bi njegove primedbe i mogle da "piju vodu" da ona nije ispravno parkirala.

"Posle prvog naleta besa pogledao ju je i prepoznao, pa se još više osilio: "A ti si ona Jelena Kostov! Imaš ti para da platiš, ne brinem ja!". Jelena nije stigla ni reč da mu kaže od šoka dok je on odlazio u svoj automobil. Upalio ga je i otišao, a ona je ostala kraj svojih razbijenih kola", navodi izvor koji se zatekao na licu mesta.

Pozvali smo jednu od najpopularnijih zvezda "Granda", koja je potvrdila ova saznanja.

"Sve što ste čuli je tačno. Meni je zaista mnogo žao što takvi ljudi postoje. Hvala bogu što nisam neka svađalica, a bila sam i zatečena njegovim ponašanjem, pa nisam stigla ništa da kažem. U suprotnom, ko zna šta bi se desilo", kaže Jelena.

Autor: B.B.
Izvor/Foto: Kurir

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>