Region

Svet

Zemlja gruva 14. maja u Domu omladine

Zemlja gruva! , trenutno jedan od najperspektivnijih bendova na muzičkoj sceni,  je za relativno kratko vreme stala rame uz rame sa najuticajnijim srpskim i regionalnim muzičarima.

Zemlja gruva 14. maja u Domu omladine



1. maja 2010 god. “Zemlja gruva!” objavljuje svoj debi album "WTF is gruvlend?" i postavlja ga za besplatno preuzimanje putem svog website-a gruvlend.net  koji beleži preko 25.000 preuzimanja, dok je na zvaničnom Youtube kanalu broj poseta je odavno premašio pola miliona.

Od tada je prošlo tačno godinu dana, a za to vreme je Zemlja Gruva porasla i trenutno Gruvlend muzička porodica ima oko 15 stalnih članova koji će se, uz brojne gostujuće prijatelje plesača i muzičare, pojaviti 14. maja na bini Velike sale Doma omladine Beograda. Karte su u pretprodaji na Blagajni DOB, po ceni od 500 dinara.

Pored zapaženih nastupa na Beoviziji 2008. i 2009. godine, osvajanja Oskara popularnosti u kategoriji „Novi zvuk” za 2010 godinu, kvalitet muzike „Zemlje gruva!“ dokazali su osvajanjem nagrade za Hit godine Pop mašine radija B92 i nagrade za Najbolji album godine po mišljenju čitalaca muzičkog portala Popboks.

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>