Region

Svet

Goga Sekulić: Čula sam da Tošić vara Jelenu Karleušu

Pevačica Goga Sekulić davajući intervju za nedeljni tabloid "Svet" otkrila je mnoge stvari o svom privatnom životu, objasnila je zašto misli da Duško Tošić vara Jelenu Karleušu, kao i šta misli o situaciji koja je zadesila Cecu Ražnatović.

Goga Sekulić: Čula sam da Tošić vara Jelenu Karleušu



Na pitanje o svom trenutnom emotivnom statusu Goga je rekla: "Srećna sam i zaljubljena, ljubav je obostrana. Četiri godine je mlađi od mene, poreklom je Crnogorac, živi u inostanstvu, ali nećemo o tome jer ne želim da otkrivam sve detalje, kad bude došlo vreme znaće se sve.

Goga je otkrila kako ne bi volela da bude sa fudbalerom, kao i da je saznala da im u karantine dolaze raznorazne devojke.

"O fudbalerima kruže razne priče. O njima se priča da imaju po deset veza, da im u karantine dolaze raznorazne devojke, da se dopisuju sa sto manekenki, tako da ne znam. Ne bih podnela da se to meni dešava. Mislim da bi to bio haos, da bih prekinula utakmicu".

Iako kaže da ne poznaje Duška Tošića, Goga tvrdi da je čula kako fudbaler vara svoju suprugu Jelenu Karleušu.

"Priča se da Duško vara Jelenu. Iako ja u to ne verujem, ali opet gde ima dima ima i vatre. Ja stvarno ne znam dečka, znam da je njen muž i to je to".

Goga kaže da iako je dobra sa Cecom Ražnatović, nije uspela da se čuje sa njom nekih dvadesetak dana i da joj je jako žao što joj se sve ovo događa.

"Žao mi je što se Ceci ovo dešava, nas dve negujemo naš prijateljstvo godinama i ona je izuzetan čovek. Ne volim da se petljam u stvari u koje nisam upućena, ne postavljam pitanja o privatnom životu, a još manje verujem tamo nekim dnevnim listovima koji izmišljaju i dodaju. Ona bi trebala da ima tretman kao Madona i mislim da majka dvoje dece ne bi trebala da ispašta, kao i da trpi cela porodica."

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>