Region

Svet

Srpski Top Model: Takmičenje napustile Tamara i Anamari (Video)

Modna revija, transformacija izgleda i podvodno fotografisanje na kome su devojke ponosno prikazale nove frizure, ali i doslovno ostale bez daha bili su dobar pokazatelj žiriju da donese odluku kojim devojkama više nije mesto u serijalu.

Srpski Top Model: Takmičenje napustile Tamara i Anamari (Video)



Devojke su dobile šansu da rade pravu modnu reviju. Kristina i Katarina, koje su dobile najviše pohvala, pojavile su se na pisti u Belom dvoru, dok su se Neda, Tijana, Ana i Bojana oprobale na reviji francuskog kreatora Kristofa Leboa.



Usledila je i vizuelna transformacija koja je uznemirila takmičarke, posebno dugokose. Tamari i i Kristini su predložene kratke frizure. Tina je prihvatila predlog, oduševila žiri svojom hrabrom odlukom i dobila novu, šik frizuru, ali Tamara nije htela ni da čuje za to! Ova odluka ju je skupo koštala, jer je razočarani žiri momentalno odlučio da je eliminiše iz daljeg takmičenja. Tamara nije donela ispravnu odluku, odbila je da promeni svoj izgled, a mi kao profesionalci to ne možemo da dozvolimo, obajsnio je Nenad Radujević.



Srpski Top Model: Ispala Jelena Petrović (Video)
Najzanimljiviji deo epizode odigravao se u bazenu, gde su devojke imale podvodno snimanje. Dejana je poslušala savete Miše Obradovića i bila sjajna ispod vode, Anamari nikako nije mogla da uskladi disanje i poziranje, Katarini nijedan instrukcija nije pomogla jer ona „ne može da roni ako ne zatvori nos rukom", Marina je imala isti problem.



Ostale devojke su bile veoma dobre, a Miša je posebno čestitao Ani Minkić na energiji i kreativnosti koje je pokazala.



Uz Tamaru, ovog puta takmičenje za top model je napustila još jedna devojka. Žiri je odlučio da to bude Anamari kojoj su zamerili da je neprimetna i da nije imala nikakav napredak tokom serijala.




Izvor: Prva.rs

Viber

Izvor: Svet Plus


>