Region

Svet

Top Model: Milica Djordjević postaje voditeljka

Jedna od finalistkinja prvog Srpskog Top Modela Milica Đorđević najverovatnije će postati voditeljka.

Top Model: Milica Djordjević postaje voditeljka



NAime, na žurki koja je održana u čast devojaka iz rijalitija, jedan od članova žirija Nenad Radujević zahvalio se svima na učešću u ovom projektu i budućoj voditeljki Milici Đorđević.

"Nemojte da me pitate za to, ne smem ništa da pričam, sve ćete saznati na vreme", rekla je Milica i saopštila da mora da napusti žurku.

Nenada Radujevića je ipak imao više strpljenja, pa je uspeo ukratko da objasni o čemu se zapravo radi.

"Za Milicu je veoma zainteresovana TV Prva! Ona je istovremeno dobila još ponuda, što uopšte ne čudi, pošto je svojim karakterom i ponašanjem u 'Srpskom top modelu' pokazala koliko je neposredna i koliko ima talenta za taj posao. S obzirom da je njena visina diskutabilna za posao modela, mislim da je to prava šansa, i vidim da je ona već zainteresovana" - rekao je Nenad i dodao:

"Milica je stalno pravila dobru atmosferu, bila je jako pozitivna i zaista je njena energija ulepšala celu emisiju. Mnogi su žalili što ona nije pobednica, ali mi smo birali pre svega devojku koja sigurno može da bude dobar model. Milica sigurno može da iskoristi svoju fotogeničnost i na neke druge načine, i ubeđen sam da će ona sigurno biti zvezda u šou biznisu, jer je rođena za to".
 




Viber

Izvor: Svet Plus


>