Region

Svet

Sara Vučelić: Ksenija Pajčin i ja smo ludovale par dana pre ubistva

Soraja Vučelić je svojim cimerima na otpadu otkrila da joj je pokojna Ksenija Pajčin bila dobra drugarica i kako joj je ona dala ideju da promeni dan kada će proslavljati svoj rođendan. Takmičari sa otpada su pričali o tome kada su rođeni, a Soraja je otkrila da iako je rođena u novembru, svoj rođendan proslavlja 25. juna.

Sara Vučelić: Ksenija Pajčin i ja smo ludovale par dana pre ubistva



"Došla sam na tu ideju, jer je moja drugarica, koja više nije živa, rođena u znaku strelca, a jako je želela da bude škorpija. Meni je bilo bezveze što sam rođena na zimu, i rešila sam da rođendan proslavljam leti. Inače ta moja drugarica je bila pevačica" – rekla je Sara, šapućući njeno ime, na zaprepašćenje ostalih ukućana. Odmah su krenuli da je zapitkuju da li je bila na sahrani, šta su radile, kakva je Ksenija bila.

"Nisam bila na sahrani i mnogo mi je krivo zbog toga. Jedno veče su mi ukrali dokumenta u klubu i morala sam da se vratim u Crnu Goru da izvadim nova. Tada su mi javili da je ubijena. Prvo sam mislila da se neko šali sa mnom, nisam mogla da verujem. A par večeri pre ubistva smo zajedno bile u Stefan Braunu, mnogo smo se dobro provele" – završila je Sara priču o Kseniji.

Izvor: Puls

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>