Region

Svet

Hakeri napali Facebook profil Seke Aleksić

Seka Aleksić i njen suprug Veljko Piljikić našli su se u petak uveče na udaru organizovane grupe hakera. Nepoznata lica „provalila“ su na fejsbuk profile i privatne mejlove popularnog para, na čijim su stranicama počeli da objavljuju uvrede i neistinite informacije iz njihovog života. Sekin menadžment je odmah reagovao i slučaj hakerisanja prijavio „fejsbuk“ administratorima kao i nadležnim organima u našoj zemlji, budući da se radi o teškoj zloupotrebi njenog imena.

Hakeri napali Facebook profil Seke Aleksić



Aleksićeva, na žalost, nije uspela da povrati svoju fejsbuk stranicu koju su hakeri na kraju ugasili, ali je profil njenog supruga vraćen. Pevačica je već u subotu otvorila novi profil, putem koga će nastaviti druženje sa najvernijim fanovima, prijateljima i porodicom.

"Po svemu sudeći radi se o organizovanoj grupi, budući da je istog trenutka kada je Sekin profil ishakerisan počeo tendenciozni napad na nju sa više anonimnih profila koji su naknadno prihvaćeni" - navodi se u saopštenju pi-ar službe Seke Aleksić.

"Ovo nije prvi put da je Sekino ime zloupotrebljeno jer je proteklih godina otvoreno na stotine lažnih profila sa njenim imenom i prezimenom. Seka se ovom prilikom izvinjava svima koji su bili povređeni mimo njene volje. Ona je već otvorila novi ‘fejbuk’ profil na kojem će prihvatati fanove."

Izvor: Novosti

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>