Region

Svet

Seka Aleksić se pojavila pokrivena crvenim ogrtačem, sa krunom na glavi!

Folk zvezda, Seka Aleksić održala je spektakularan koncert pred punom dvoranom. Pojavila se pokrivena crvenim ogrtačem, sa krunom na glavi!

Seka Aleksić se pojavila pokrivena crvenim ogrtačem, sa krunom na glavi! Print screen / Instagram




 Pevačica Seka Aleksić je nastupila pred više hiljada vernih obožavalaca u "Štark areni", a muzički program dopunjen je impresivnom pirotehnikom i svetlosnim efektima. Nastup je počeo novom pesmom "Oslobodi me", tokom kog je Seka zbacila ogrtač i ostala u svetlucavom crnom kombinezonu, dok su iza nje ambijent "zagrevali" plamenovi koji su izlazili iz bine. Oduševljena publika odmah je ustala na noge, a pevačica se zahvalila fanovima na tome što su u tolikom broju došli da uveličaju njeno slavlje. 

Pevačica je izvodila svoje najpopularnije pesme, koje su fanovi horski pevali, a tokom pesme "Koma" gotovo celokupna publika u parteru i na tribinama počela je da igra u ritmu. 

U jednom trenutku, na binu je izašla muzička gošća, Sekina prijateljica Slađa Alegro. Popularnu pevačicu, koja je trenutno u drugom stanju, publika je pozdravila gromoglasnim aplauzom, nakon čega je ona otpevala svoju numeru "Jelen".

Seka Aleksić nastavila je da niže pesme sa svojih osam albuma, da bi dve najpoznatije : "Aspirin" i "Crno i zlatno", ostavila za kraj ovog veoma uspešnog koncerta.

Pojavio se veliki broj poznatih, među kojima su i  Zorica Brunclik i Miroljub Aranđelović Kemiš sa ćerkom Zlatom, pevač Adil Maksutović, modni kreator Saša Vidić, manekenka Bojana Rajić...

Viber

Autor: O.J
Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>