Style

Ljubav

Kaja Ostojić zapalila Instagram provokativnim izdanjem (FOTO)

Kaya Ostojić iznenadila je svoje pratioce novom objavom na Instagramu. 

Kaja Ostojić zapalila Instagram provokativnim izdanjem  (FOTO) Foto: Instagram printscreen/kaya_ostojic



Njena poslednja fotografija izazvala je pravu buru reakcija na društvenim mrežama. Njen seksi izgled i brutalno samopouzdanje bukvalno su zapalili društvene mreže.

Fotografija na kojoj pevačica pozira u  crnom korsetu koji je bukvalno samo prekrio njeno bujno poprsje i pantalonama kojima je istakla svoju savršenu figuru i zavidne trbušnjake, izmamlila je uzdahe muškog pola. Iako nije previše otkrivala, Kaya je nagovestila da je reč o novom projektu koji priprema za svoje fanove.


Foto: Instagram printscreeeen/kaya_ostojic

"Samo cu ostaviti ovo ovde…novo je 😎✨👽🖤 Hvala ekipici SNOVA koja je toliko pokidala da sam ja ljuta na sebe sto sam tog dana bila vanserijski umorna i nisam mogla da ispunim bas sva njihova ocekivanja ( @thebigbadvuk je doslovno preselio svoj fundus na set a @slavicaauzelac je kao i uvek bila MAG sminke i frizure ) 🖤 Veliko hvala @mirkotabasevic koji je pored svog umeca imao i takav ludacki entuzijazam i pokretacku energiju koja nas je sve vozila…A vi…cekajte da vidite ostale."- stoji u opisu fotografije.

Usledio je niz komentara fanova, koji su bili oduševljeni Kajinim izgledom:

"Kako bi tek izgledalo da nisi bila umorna", "Prelepo", "Predivna" - samo su neki od komentara koji su pevačicini obožavaoci ostavljali pored slike. 

Podsetimo, Kaja  je obradovala svoje fanove objavom na društvenim mrežama, otkrivajući da se ponovo verila, iako identitet svog budućeg supruga i dalje skriva od očiju javnosti.

Slične vesti: ​Kaja Ostojić se verila i pokazala svog izabranika

Viber

Autor: J.B.
Izvor: svetplus.com

Povezane vesti:


>