Region

Svet

Doktor Igi: Neko je bacio vradžbinu na mene! (VIDEO)

Igor Todorović poznatiji kao Dr. Igi koji je bio popularan devedesetih godina, nakon porodične tragedije povukao se sa muzičke scene. Sad je otkrio kako ga je astrolog upozorio da je bačena vradžbina na njega, koju samo hodža može da skine.

Doktor Igi: Neko je bacio vradžbinu na mene! (VIDEO) Foto: Printscreen Youtube/Republika TV





Doktor Igiju je mlađi brat preminuo od kancera, a vrlo brzo za njim i otac i majka... Igor se tada povukao se sa muzičke scene i nije pevao nekoliko godina.


Pevač iz devedesetih koji je bio poznat po svojim avanturama u bekstvu od fanova - žena, sada je samo deo prošlosti. A žene u njegovom životu, pa, čini se da im nije išlo baš najbolje.


Čini se da je on možda čak i olako prihvatio svoj solo životni stil. No, opet, astrolog mu je navodno otkrio da je pod nekom vrstom vradžbine, a samo hodža može da je ukloni. Možda to objašnjava njegov nedostatak sreće u ljubavi:


"Pokušale su mnoge, ali ja se ne dam. Shvatio sam kakve su žene, danas nemogu da verujem ženi. Ja sam imao zakazan datum venčanja, imali sam vezu ranije, raskinuli smo i posle mnogo godina smo opet stupili u kontakt, opet je planula ljubav, ali Beograd - Njujork je suviše daleko, trajalo je neko vreme i dogovorili smo se maltene sve, ali sam shvatio da to nije to na kraju. Žao mi je što nemam porodicu i decu, ali mislim da nije kasno još..." - smatra Dr. Igi i nastavlja kako mu ne smeta samački život:




Foto: Printscreen Youtube/Republika TV



"Navikao sam se da budem sam, pa se bojim kad bi došla neka žena kako bi ona narušila moju rutinu. Skoro sam bio kod druga na slavi i tu sam upoznao astrologa koji mi je pogledao natalnu kartu i rekao da je neko bacio vradžbinu na mene, te da može da je skine samo hodža iz Bosne, ne znam šta da kažem na to, ali moguće je sve."- priča pevač pa se priseća obožavateljki:

"Sećam se tada ja dođem u školu gde tata moj radio kao profesor, na Banovom brdu, prekidala se nastava zbog mene. Svi su dolazili da vide ko je doktor Iggy da me pipne. Tad su imali one škljoc aparate, to je bila ludnica, euforija. Ja nisam smeo iz kuće da izađem. Bio je red od 50 devojaka ispred kuće koje su čekale da se slikaju i upoznaju. Izlazio sam tako što sam preskakao ogradu iza kuće, kroz neku malu kapijicu se provlačio i bežao da me ne vide."- ispričao je Doktor Igi, a ostatak možete pogledati u video snimku.
 

Haris Džinović u centru grada sa pljoskom!



 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com/republika

Povezane vesti:


>