Region

Svet

Saša Popović izneo nepoznate detalje o Radi Manojlović: Nije imala ništa!

Kreativni direktor "Granda", Saša Popović, odigrao je ključnu ulogu u karijeri mnogih pevača. Jednom je otkrio neke nepoznate detalje o pevačici Radi Manojlović, koja je pre više od 10 godina učestvovala u takmičenju "Zvezde Granda".

Saša Popović izneo nepoznate detalje o Radi Manojlović: Nije imala ništa! Foto: Printsreen Youtube/RTV Pink



Popović je ispričao da je zajedno sa svojom suprugom Suzanom Jovanović pružio značajnu podršku Radi na početku njene karijere. Nakon takmičenja, Rada je boravila u njihovom domu, a takođe su joj kupili veliku količinu garderobe.

"Suzana je otišla u tržni centar nakon finala i kupila joj sve što je bilo potrebno - garderobu, obuću i ostalo. Rada tada nije imala ništa. Međutim, bila je veoma zahvalna i to je istakla i u javnosti, zahvaljujući našoj predusretljivosti i pomoći u trenucima kada joj je to bilo neophodno", otkrio je Popović za "Skandal".


Foto: Instagram printscreen/radamanojlovic


Podsetimo, Rada Manojlović je jednom prilikom otkrila da nije mogla da prežali hit pesmu koja je dodeljena njenoj koleginici umesto njoj. Takođe je podelila svoje emotivno iskustvo vezano za odluku Saše Popovića u vezi sa izborom pesama.

"On je otišao u studio i rekao: "Meni ovo nije to". Tada sam plakala mesec dana. Ali nakon toga je shvatio da se dešavaju promene u muzičkom svetu i odustao je od odabira pesama za nas. Dozvolio nam je da sami biramo, shvativši kako sam reagovala i kakav je uspeh taj album postigao", rekla je pevačica i dodala: 

- Rekao je: "Deco, ja to više ne mogu očigledno da prepoznam, neću više da se mešam. Imate dozvolu da sami birate pesme" - objasnila je pevačica svojevremeno.

Sllične vesti: ​Dara Bubamara nikad surovija o Slobi Radanoviću: On je stvarno balvan, gazi preko mrtvih!

Viber

Autor: J.B.
Izvor: svetplus.com/Blic

Povezane vesti:


>