Region

Svet

Haos na društvenim mrežama! Saša Popović u centru pažnje javnosti (FOTO)

Haos na društvenim mrežama zbog fotografije! Saša Popović, vlasnik produkcije "Grand" ponovo je u centru pažnje javnosti!

Haos na društvenim mrežama! Saša Popović u centru pažnje javnosti (FOTO) Screenshoot/Youtube/Una televizija



Saša Popović, poznati vlasnik muzičke produkcije Grand, ponovno je dospeo u fokus javnosti, ovaj put zbog prekršaja u saobraćaju. Nedavno se na društvenim mrežama pojavila slika koja je izazvala značajnu pažnju - luksuzni Ferari parkiran na mestu koje nije namenjeno za parking.

Fotografija je munjevitom brzinom postala viralna, a reakcije korisnika društvenih mreža nisu bile blage. Kritike su pljuštale sa svih strana, a mnogi su istakli neprihvatljivost čina javnih ličnosti poput Saše Popovića koji krše saobraćajne propise. Posebno je istaknuto da nepropisno parkiranje može biti opasno, ometati protok saobraćaja i predstavljati rizik po druge učesnike na putu.

Foto: Printscreen Instagram/ekostaza


Ferari, poznat po svom luksuzu i brzini, bio je zvezda ove priče. Ovaj sportski automobil, čija cena doseže stotine hiljada evra, već duže vreme intrigira ljubitelje automobila i luksuza. Sa svojim impresivnim motorom i prepoznatljivim dizajnom, Ferari je simbol prestiža, ali neizbežno izaziva kontroverze kada se nađe u središtu pažnje zbog nepropisnog parkiranja.

Ostaje da vidimo hoće li se Saša Popović oglasiti povodom ovog incidenta, jer je javnost zgrožena slikom koja se pojavila na Instagramu.

Tijana Prica napustila je televiziju Pink (FOTO)

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com

Povezane vesti:


>