Region

Svet

Tijana Prica napustila je televiziju Pink (FOTO)

Voditeljka emisije "Premijera" Tijana Prica napustila je televiziju Pink, odnosno dala je otkaz, a ova vest iznenadila je mnoge.

Tijana Prica napustila je televiziju Pink (FOTO) Foto: Printscreen Instagram/tijanaprica




Tijana je posle sedamnaest godina odlučila da napusti mesto voditeljke na televiziji Pink, a na društvenoj mreži Instagram se oglasila i zahvalila čelnicima ružičaste televizije na saradnji i pruženoj prilici.


Prica je prepoznatljivo televizijsko lice, ali svoj privatan život nije "iznosila na tacni" i trudila da se svoju privatnost zadrži za sebe koliko je to bilo moguće.


Voditeljka je pre dve godine imala jednu saobraćajnu nezgodu i to dok su joj deca bila u autu. Naime ona je decu vodila u vrtić kada se pomenuta nezgoda dogodila, a Tijana Prica je tada ispričala šta se dogodilo:

"Dobro sam, hvala na pitanju. Malo sam uznemirena, ali sam dobro. Dan je počeo lepo uz saznanje da je emisija juče prošla sjajno, stigli su rezultati da smo u 8 najgledanijih emisija u danu, krenula sam ostavim decu u vrtić, pa da nastavim dan, ali se dogodila saobraćajna nezgoda kada je automobil ispred mene iznenada krenuo u rikverc i udario u moja kola direktno."



Foto: Printscreen Instagram/tijanaprica



Privatno, Tijana Prica je u srećnom braku sa Bojanom od 2017. godine i majka je dva dečaka. 

Tijana i Bojan upoznali su se još u srednjoj školi i njihova ljubav traje i danas.
 

Kaja Ostojić se verila i pokazala svog izabranika

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com

Povezane vesti:


>