Region

Svet

Šok u jeku razvoda: Evo zbog čega se kaje Melina Džinović?

Šok saznanja u jeku razvoda, otkriveno zbog čega se kaje Melina Džinović.

Šok u jeku razvoda: Evo zbog čega se kaje Melina Džinović? Foto: Printsreen Youtube/TV K1



Javnost je bila zatečena informacijom o razvodu Meline i Harisa. Nakon više od dve decenije ljubavi i godina braka, par je brzo okončao svoju zajednicu početkom marta.

Slične vesti: Mile Kitić o razvodu Dragane Mirković: Ne želim da je čujem!

Poslednjih meseci, razvod Meline i Harisa Džinovića bio je jedna od glavnih tema u medijima. Haris je javno izneo svoje mišljenje o bivšoj supruzi, dajući nekoliko izjava u kojima ju je kritikovao, pa čak nazvao "najgorom". Optužio ju je da ga je koristila za novac, dok se Melina još uvek nije oglasila povodom ovih tvrdnji.

Ranije, Melina nije krila svoje želje za još jednim detetom pored sina Kana i ćerke Đine.




"Jako to želimo, krivim sebe što sam bila neodlučna, trebalo je da idemo i na treće, što nije isključeno, hoćemo... Deca i porodica su nam smisao života, definitivno, posao i sve ostalo dolazi na broj dva", izjavila je pre nekoliko godina.

Razvodi na estradi postaju sve češći, a Melina je istakla da joj je teško kada čuje da se par razvodi, posebno ako imaju decu.

"Žao mi je kad čujem da se par razvodi, a imaju decu. S druge strane, očigledno je neminovno, tužno je i mislim da ti lomovi emotivni teško padaju svima", rekla je ranije.


 

Viber

Autor: J.B.
Izvor: svetplus.com/Blic

Povezane vesti:


>