Region

Svet

Deca okrenula leđa Melini Džinović? Potez koji je sve iznenadio!

Nakon razvoda od supruga Harisa DŽinovića, Melina se našla u fokusu javnosti zbog svog odnosa sa decom, koji očigledno nije nimalo dobar.

Deca okrenula leđa Melini Džinović? Potez koji je sve iznenadio! Foto: Printsreen Youtube/K1 TV



Svedoci smo nedavnog incidenta kada je Melina upala u porodičnu kuću na Senjaku,nakon kog je Haris pozvao policiju. Ovaj događaj je, međutim, otkrio šire probleme u odnosu između Meline i njenog sina Kana.

Haris DŽinović je nedavno izjavio kako Melina nije u kontaktu sa sinom Kana. Naime, tokom posete porodičnoj kući na Senjaku, Melina je samo prošla pored svog sina, ne izgovorivši ni jednu reč. Ovaj događaj je dodatno podgrejao sumnje u njihov odnos, posebno nakon što je Đina iznenada otpratila majku sa društvenih mreža, jasno pružajući podršku ocu.


Foto: Youtube printscreen/K1

Da su deca uvek bila privrženija Harisu, Melina je sama svojevremeno prizala, a evo kako je Haris govorio o njenom odnosu sa decom dok su bili u braku:

- Teror varvara je film koji sam gledao sedam puta u četvrtom razredu osnovne škole. Nije Melina teror, nego… Zapade mi nešto u grlu! (smeh) Melina je ta koja vodi računa o njima, odnosno o njihovoj školi. Pošto je sve na internetu, oni njoj podnose izveštaje, ali i sama može da vidi, ne mogu da je prevare. Ona ima s njima ta prepucavanja pošto nisu sva deca dobra u školi, uvek ima nekih falinki, a ja sam tu da je zaštitim jer se oni okreću prema meni ne bi li našli utočište, ali ja im to ne dam. Imamo jednoglasan stav u odgajanju dece i njihovoj edukaciji, tako da za sada to dosta adobro funkcioniše - rekao je Haris tada.

Haris Džinović pored Meline imao još jednu ženu?

- Pošto ni pre nisam provodila dane u kući, neće me na to navesti ni ovaj novi, lepi prostor. Jednostavno, nisam takav tip. Navikla sam na putovanja, druženja, izlaske. Od početka braka nisam živela uobičajeno, prvo zbog Harijevog posla, kasnije i svog. Deca su vaspitana malo čergarski, navikli su da nismo uvek tu, ali im nikada ništa nije nedostajalo. Odličan sam organizator, a oko njih je uvek bilo mnogo ljudi koji ih vole i paze: moja sestra, brat, majka, otac. Ta mešavina uticaja bila je odlična za njihovu emotivnu samostalnost. Nikada nisu bili vezani za mene na taj način da plaču ako nisam kraj njih - rekla je Melina godinu dana pre razvoda od Harisa.

Viber

Autor: J.B.
Izvor: svetplus.com

Povezane vesti:


>