Region

Svet

​Nije mogla da zaustavi suze: Evo zbog čega se Lepa Brena rasplakala pred kamerama (VIDEO)

Legendarna pevačica u emsiji nije mogla da zaustavi suze, zbog trenutka koji u njoj budi posebnu emociju.

​Nije mogla da zaustavi suze: Evo zbog čega se Lepa Brena rasplakala pred kamerama (VIDEO) Foto: Printsreen Youtube/RTV Pink



Gostujući u emisiji "Amig show", pevačica Lepa Brena doživela je emotivni trenutak kada je Ognjen Amidžić prikazao snimak sa njene svadbe sa Bobom Živojinovićem.

Gledajući te divne trenutke, Brena se prisetila svoje mladosti i prelepih momenata provedenih sa voljenom osobom. Emocije su preplavile njeno srce, a suze su same krenule niz lice. Kroz te suze, pevačica je otvorila svoje srce i podelila svoje misli o braku i razvodima.



"Kada se venčaš, ne postoji knjiga koja ti kaže kako će sve biti. To su individualne odluke koje ljudi donose. Brak je institucija koju treba negovati, ali ne do granice gubitka dostojanstva i kredibiliteta. Ljubav mora da se neguje", rekla je Brena.

Otvoreno je govorila i o krizama u svom braku, ističući važnost negovanja odnosa. "Boba i ja smo prošli kroz različite faze. Negujemo naš odnos i verujemo da ulaganje u njega donosi dobre rezultate. Nikada ne možemo garantovati trajanje braka, ali je važno raditi na njemu", naglasila je.

Viber

Autor: J.B.
Izvor: svetplus.com

Povezane vesti:


>