Region

Svet

Lepa Brena kakvu do sada niste videli: Kakvu poruku šalje? (FOTO)

Navikli smo da je Lepa Brena uvek doterana i smerna, a novi snimak na društvenim mrežama pokazuje, da naša legendarna pevačica i te kako može da podetinji.

Lepa Brena kakvu do sada niste videli: Kakvu poruku šalje? (FOTO) Foto: Printsreen Youtube/RTV Pink



Jedna od najvećih zvezda balkanske estrade, Lepa Brena, ponovo je u centru pažnje, ali ovog puta ne zbog svojih hitova ili glamuroznog stila, već zbog neobične situacije - viđena je kako vozi trotinet! Fanovi su ostali iznenađeni ovim neočekivanim prizorom, postavljajući pitanje da li se možda Brena vratila u detinjstvo.

Iako je Lepa Brena oduvek bila simbol glamura i sofisticiranosti, ovaj trenutak je izazvao brojne zanimljive komentare na društvenim mrežama. 


Foto: Printscreeen TikTok/Lepa Brena

Naravno, nije prvi put da poznate ličnosti poput Lepa Brene iznenade javnost svojim neočekivanim potezima, pa se mnogi pitaju da li je pevačica ovim potezom želela da pokaže svoju drugu, opušteniju stranu.

U svakom slučaju, jedno je sigurno - svi se slažu da je ovaj prizor razgalio mnoga srca i podstakao osmehe širom regiona. Možda nam Lepa Brena svojom vožnjom trotineta poručuje da je važno zadržati duh detinjstva i spontanosti bez obzira na sve.

Slične vesti: ​Lepa Brena uputila potresnu poruku putem društvenih mreža: Nedostaješ! (FOTO)

Viber

Autor: J.B.
Izvor: svetplus.com

Povezane vesti:


>