Region

Svet

Region

Progovorio o prinovi: Glumac iz serije Tajna vinove loze čeka prvo dete

Glumac Marko Vasiljević, koji je stekao popularnost ulogama u našim popularnim serijma "Ubice moga oca" i "Tajne vinove loze", otkriva da će uskoro postati otac. 

Progovorio o prinovi: Glumac iz serije Tajna vinove loze čeka prvo dete Foto: Printsreen Youtube/TV K1



Ovom prilikom, Marko je prvi put otvoreno govorio o svojoj budućoj porodici i partnerki Tamari Trifunović.

"Kada sam u seriji dobio ćerku i oženio se, već sam znao da ću zaprositi Tamaru, šalio sam se kako sam sam sebi prizvao tu situaciju. Držati bebu na setu je bilo fascinantno iskustvo, osećaj je bio zaista neopisiv. A onda, samo dva meseca kasnije, saznao sam da ću postati otac i van ekrana, što se savršeno uklopilo sa mojim ulogom", izjavio je Marko, dodajući:

"Nismo planirali dete, ali se desilo iz ljubavi, što je za mene najvažnije. Poznajem mnoge parove koji se bore sa začećem, idu na vantelesnu oplodnju, a onda se, kada odustanu, prirodno ostvare kao roditelji. Zanimljivo je da i moj pet godina mlađi brat, Nikola, takođe očekuje sina. Razlika u godinama između naše dece biće samo desetak dana."



Marko i Tamara su zajedno već tri godine. Njihova romansa započela je na rođendanu glumice Jane Milosavljević, na koji su Marka, zvezdu serija "Ubice mog oca" i "Tajne vinove loze", nagovorili da prisustvuje.

"U to vreme nisam bio raspoložen za izlaske i druženje, ali su me nagovorili da dođem. Kada sam stigao, primetio sam da je bilo petnaest muškaraca i nijedna žena. A onda je ušla Tamara i naši pogledi su se sreli, bio je to kao iz filma. Te večeri sam se potrudio da je osvojim i već sledećeg dana sam je pozvao na sastanak. Iako sam obično ja taj koji priča, prepustio sam inicijativu njoj i slušao je puna tri sata. Sve vreme mi je bila simpatična i znao sam da je ona prava za mene", rekao je glumac.

Marko je takođe izrazio želju da prisustvuje porođaju svoje supruge.

"Nisam siguran kako to funkcioniše kod nas, ali veoma bih voleo da budem uz Tamaru u porodilištu. Ne znam kakav ću biti glumac, ali mislim da će moj najveći uspeh biti ako postanem dobar sin, suprug i otac. Sve drugo mi je manje važno", zaključio je on za "Gloriju".

 

Viber

Izvor: svetplus.com/Blic

Povezane vesti:


>