Region

Svet

Haris Džinović otkrio šta mu je Melina rekla nakon upada u vilu: Deca su je molila da izađe!

Slavni pevač Haris Džinović, otvoreno je govorio o turbulentnim događajima koji su obeležili sukob u njegovoj porodičnoj kući na Senjaku u Beogradu, tokom nedavnog rastanka sa bivšom suprugom, Melinom.

Haris Džinović otkrio šta mu je Melina rekla nakon upada u vilu: Deca su je molila da izađe! Foto: Printsreen Youtube/RTV Pink/K1 TV



 U razgovoru za "Pink" televiziju, Džinović je otkrio detalje o završetku svoje dugogodišnje veze sa partnerkom, s kojom ima dvoje dece, ćerku Đinu i sina Kana.

"Nikada nisam očekivao da će naša ljubavna priča doći do kraja dok nas neko od nas dvoje ne napusti ovaj svet. Gradio sam tu vezu kao da će trajati zauvek. Do samog kraja nisam sumnjao u njenu vernost, ali su se neki neprijatni događaji iskristalisali i sve promenili. Pre dve godine primetio sam da se udaljavamo, bez ikakvog očiglednog razloga. Ni danas ne mogu da razumem šta je izazvalo te promene, ali sam shvatio da ono što smo imali više nije bila bliskost i prisnost koje smo nekada delili tokom prethodnih 15, 16, možda čak i 18 godina. To je bio početak kraja", ispričao je Džinović i otlova da li je za Melinu brak bio samo "lična korist". 


Foto: Instagram printscreen/melinadzinovicfp

"Bilo je ljubavi, to ne mogu da osporim, bar sam ja tako verovao. Izgledalo je tako, a meni je to bilo dovoljno. Druga strana zna koliko je to bilo iskreno, ali ja ne želim da kopam po tome. Trebalo bi pitati nju. Bilo je lepo dok je trajalo, ali kasnije je sve počelo da se raspada i rezultiralo je krajem braka."

Govoreći o reakciji dece na razvod, Džinović je istakao: 

"Nije to samo spekulacija, to je činjenica. Oni znaju koliko su povređeni. Sada bi trebalo pitati njih. Ne znam šta se dešava u njihovim mislima, ali znam da su razočarani. Nadali su se boljem životu jer sam se trudio da im obezbedim sve što im je potrebno i više od toga. Ali nažalost, to se urušilo."

Na pitanje šta je prevagnulo da jedna osoba izađe iz veze, pevač je odgovorio: 

"To samo ona zna. Ako bih ja napustio vezu, objasnio bih razlog. Ali pošto sam ja ostavljen, ne znam ništa - to samo ona zna."

Džinović je takođe komentarisao nedavni sukob u porodičnoj kući, kada je Melina upala u vilu: 

"Pozvao sam policiju uz savet advokata, zbog neovlašćenog ulaska. Napustila je kuću, ali je onda počelo natezanje oko toga ko ima pravo da bude u njoj. Imala je pravo da uzme svoje stvari i da ode. Ne znam zašto je došla, možda je bila provokacija. Postupio sam civilizovano, pozvao policiju, dali smo izjave i to je to - rekao je Haris, a potom otkrio šta mu je rekla te noći: 

 "Rekla je "Ovo je moja kuća, svaki kvadratni metar prostora koliko je tvoj, toliko je i moj". Rekao sam da nema problema i da ćemo videti šta će kazati sud, a ako kaže da jeste - ja ću izaći iz nje. Bili smo svo četvoro, deca su ćutala, molila su je da ode, nije htela da ode. Deca su se plašila da ne eskalira u neki fizički obračun, ali ne pada mi na pamet da tako rešavam stvari, postoji logičan put kako se rešavaju te stvari i tako sam i to uradio"..

Pevač je i objasnio šta je značila rečenica da se Melina druži sa ženama "sumnjivog morala"?

"Bilo ih je, znamo šta to znači, ne moram da prevodim to. Šta će ona u tom društvu... Imala je ona raznih društava, prijatelja, prijateljica, koji su veoma kvalitetni, dobri, fini ljudi, korektni, pošteni... Nije samo to njeno jedino društvo bilo" - rekao je Haris i otkrio kako se oseća nakon svega: 

"Kao beton. Bolje se osećam nego pre. Ako izađeš živ iz jedne bitke, spreman si za drugu. Nova ljubav? Treba prvo da rešim aktuelne stvari, a nova ljubav ne može da pokuca, ona dođe ili ne dođe, da li čovek u ovim godinama uopšte može da se zaljubi? Videćemo šta nosi dan, a šta noć", rekao je Džinović.

Viber

Autor: J.B.
Izvor: svetplus.com/Mondo

Povezane vesti:


>