Region

Svet

Šta to zaista Dragana Mirković ne oprašta Toniju?! (VIDEO)

Mediji i dalje bruje o razvodu ovog para, a fanovi pevačice sa nestrpljenjem očekuju nove vesti, komentarišu na mrežama i interesuju se za ovu temu. Mnogi se pitaju zašto ili bolje reći šta to Dragana Mirković ne može da oprosti Toniju Bjeliću...

Šta to zaista Dragana Mirković ne oprašta Toniju?! (VIDEO) Youtube/Blic




Osim što se kao razlog navodi prevara, postoje još tri ključne stvari koje Dragana ne može da oprosti Toniju, pa je stavljena tačka na brak.


Toni Bjelić ne živi više u dvorcu, a nakon što je isti nedavno posetio, domaći mediji pišu da je navodno molio Draganu Mirković da mu oprosti, ali da ona ne želi ni da čuje za tako nešto.




Kao tri najbitnija razloga se navodi to što je Dragana Mirković godinama navodno tolerisala razne stvari, pokušavala je da održi brak, a kao poslednji se navodi i činjenica da je ona presekla i odlučila da se razvede, te da svoju odluku neće menjati, pišu domaći mediji.











Dragana Mirković je nedavno saopštila da je, nakon 24 godine, predala zahtev za razvod braka od Tonija Bjelića, a naknadno se saznalo i da su se otpratili sa Instagrama. Zajedničke fotografije nisu obrisane, a u međuvremenu je Tonija otpratio i sin Marko, prenose domaći mediji.




Deca Dragane Mirković vratila su se u porodično gnezdo novembra prošle godine, kada se njihov otac Toni i zvanično iselio, a njoj kao majci razumevanje i podrška naslednika znači mnogo u ovim teškim vremenima.


 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com

Povezane vesti:


>