Region

Svet

Đani: Suzana je kurveštija i ološ

Učesnik rijalitija Parovi Saša - Đani Ćurčić napao je javno i isprozivao pred svim ostalim učesnicima jednu od svojih cimerki Suzanu Bogdanović. On je za nju rekao da je poznata samo po seksu sa Gruom i Limenim.

Đani: Suzana je kurveštija i ološ



"Suzana je ološ i kurveštija. Ispoštovao sam je i kad je pevala, mada krešti. Nemoj da joj otvorim dosije, glupača jedna. J... la se sa Gruom i Limenim (Suzana je bila u vezi sa Limenom, prim. aut.), po tome je poznata. Narkomanka glupa" - urlao je Đani.

Gru je demantovao Đanijeve optužbe.

"Đani je to rekao jer je ta priča bila u novinama. Suzana mi je samo prijateljica" - rekao je Gru.

Bivši fudbaler isprozivao je Suzanu posle kviza znanja u kome je pobednička ekipa trebala da zada poraženoj šaljiv zadatak. Dragana je tada predložila da tim koji izgubi krekeće po kući. To je Suztanu jako razbesnelo, pa je drsko odgovorila menekenki.

"Nek ti mama krekeće, ološu mali! Svi znamo kako si ovde ušla i preko čega si ušla. Bolje ćuti, ološu! Smrdljiva glupačo"! - drala se Suzana, koju je njen partner Boban pokušao da smiri i da joj objasni da ne sme tako da se ponaša jer je svuda okružuju kamere.

"Nek ide, tek će da ide kad joj budem otvorila lobanju! Smrdljivi ološ mali. Dronfulja mala! Mamicu ti je*em smrdljivu, bezobraznu! - drala se pevačica, koja je izašla u dvorište kako bi se smirila.

Kada je Ćurčiću Dragana objasnila o čemu se radi, bivši fudbaler je istom merom uzvratio na prozivke.

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>