Region

Svet

Vlatka Pokos u braku postala deo posluge, a zbog Ivane Banfić dobila batine!

Kako je pevačica Vlatka Pokos u sopstvenom braku postala deo posluge otkrila je u svojoj knjizi, kao i to da je zbog Ivane Banfić dobila batine od tadašnjeg supruga. 

Vlatka Pokos u braku postala deo posluge, a zbog Ivane Banfić dobila batine! Screenshoot/Instagram




Pevačica Vlatka Pokos doživela je strašne stvari zbog kojih je spakovala kofere i odselila se u čak Kanadu.



Vlatka Pokos je iskusila vrhunac slave, ali i spoznala tamnu stranu života kad se sve može promeniti preko noći. Kao jedna od najomiljenijih izvođačica osamdesetih i devedesetih, prošla je kroz neopisive izazove. Da bi pronašla unutrašnju snagu za oporavak, odlučila se povući iz uspešne muzičke karijere i krenula je putem prema drugom kontinentu - Kanadi.

Njen put je počeo kao članica grupe "Srebrna krila", gde je preuzela mesto Lidije Asanović. Nakon toga, Vlatka Pokos je krenula na solo put, ostavljajući neizbrisiv trag pesmama poput "Metak" i "Ne tražim ništa".










Ipak, njena karijera je skliznula u drugi plan usled burnog i kontroverznog privatnog života. Posebno je bila izložena medijskoj pažnji zbog veze sa Josipom Radeljakom Dikanom, koji je bio čak 28 godina stariji od nje. Njihova afera izazvala je lavinu naslovnica, a Vlatkina otvorena ispovest o finansijskom pritisku koji je dolazio od njega dirnula je čitav region. Sudski sporovi su usledili, a Vlatka se suočila sa tužbom od strane Josipa. Kada je govorila o njihovoj zajedničkoj ćerki, emocije su je nadvladale, ne mogavši da zadrži suze.

U svojoj knjizi, detaljno je opisala kako je u braku postala puki posmatrač, deo nečega što je više ličilo na poslugu nego na ravnopravnu zajednicu:


"Od obožavane žene koja je dobijala crvene ruže i poruke, postala sam deo posluge koja se sa mora vraćala u automobilu s prtljagom." - navela je tada Vlatka.


U svojoj knjizi je otkrila ključni trenutak kada se prvi put žestoko posvađala sa tadašnjim suprugom, što je kulminiralo svađom nakon večere kod Petra Graša. Na toj večeri su prisustvovali i Ivana Banfić sa svojim tadašnjim suprugom. 

Vlatku je iritiralo što je Ivana čitavo veče šaputala nešto Josipu na uvo, što je izazvalo njenu ljubomoru koja se manifestovala narednog jutra. Nažalost, Josip je reagovao nasilno, udarivši je nekoliko puta.

 

Ivana Banfić potpuno promenila život! Danas ima zemljani manikir!








Nizala su se poteškoće, žalila se da ne može pronaći posao... Zatim je, iznenada, prodala svoj stan i preselila se u Kanadu. Prilikom odlaska, komšinica je novinarima RTL-a otkrila da je Vlatka uvek tvrdila da nema dovoljno novca i da, čak i kada proda stan, neće imati ništa.

Vlatka se nakon nekog vremena vratila u Hrvatsku i ovog leta radila je u jednom hotelu u Splitu.


"Elokventna je i "naoružana" aktivnim znanjem nekoliko svetskih jezika, krasi je komunikativnost i ima visok nivo motivacije, a ni prijatna spoljašnjost svakako nije na odmet. Pokosino radno mesto u smislu mikrolokacije jeste aula hotela gde ima svoj prostor koji ipak nije kancelarija, nego ležernija varijanta, "mala uvala" u kojoj osluškuje zahteve gostiju. Najčešće je reč o organizaciji događaja, nekih intimnijih proslava i sličnih dešavanja tokom boravka." - ispričali su iz hotela za "Slobodnu Dalmaciju".








Nedeljni horoskop možete naći OVDE.

Mesečni horoskop za novembar OVDE.



 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com

Povezane vesti:


>