Svet

Region

Skandalozna fotografija Britni Spirs! Pozira potpuno naga!

Pojavila se skandalozna fotografija Britni Spirs i šokitala javnost! Pozira potpuno naga sa osmehom na licu. Ovo ipak nije prvi put da je Britni pokazala svoje telo bez garderobe na društvenim mrežama. 

Skandalozna fotografija Britni Spirs! Pozira potpuno naga! Screenshoot/Instagram







Četrdesetjednogodišnja Britni još jednom je iznenadila javnost svojim blago rečeno, provokativnim ponašanjem. Pošto je nedavnog objavila memoare u kojima je otkrila mračne tajne svoje prošlosti, pevačica je odlučila da se opusti na plaži, potpuno naga. 


Na fotografiji koju je podelila na društvenim mrežama, Britni Spirs pozira sa osmehom na licu, okrenuta zadnjicom prema kameri, a na sebi nema ništa sem minđuša.



Kao što se već zna, ovo joj nije prvi put da se na ovakav način eksponira na društvenim mrežama. Više puta je skinula odeću na plaži, pozirala u kadi, na krevetu ali i drugim mestima. 



 

Britni Spirs dobila na poklon od dečka silikonske grudi!

Postoji li prošli život? Dečji psihijatar otkrio fascinantne slučajeve!










Pratioci Britni Spirs su već navikli na ovakve provokativne objave, ali ipak, svaki put iznova ostaju zapanjeni njenom "hrabrošću", a ovoga puta je više pažnje privukla senka muškarca koji je fotografiše nego ona sama. Svi se pitaju ko je on!




 

Ljubavni horoskop za novembar: Ovan, Bik, Blizanc, Rak, Lav i Devica!

Ljubavni horoskop za novembar: Vaga, Škorpia, Strelac, Jarac, Vodolija i Riba!



 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com

Povezane vesti:


>