Svet

Region

Džek Nikolson tek nakon 37 godina saznao bolnu istinu o sebi!

Džek Nikolson tek nakon 37 godine života saznao je bolnu istinu o sebi i svojoj porodici.

Džek Nikolson tek nakon 37 godina saznao bolnu istinu o sebi! Foto: YouTube Printscreen/Chief Scheider



Jedan od najznačajnijih glumaca u istoriji Holivuda, Džek Nikolson, nosilac dva Oskara, doživeo je životnu prekretnicu kada je saznao istinu koja je potpuno promenila njegovu percepciju porodičnih veza.

Rođen kao Džon Džozef Nikolson 22. aprila 1937. godine, u složenoj mešavini irskog, engleskog, velškog i nemačkog porekla, Nikolson je odrastao u verovanju da je njegova majka Etel Mej. Međutim, istina je bila daleko od onoga što je mislio da zna. Etel nije bila njegova majka - ona je bila njegova baka. Njegova prava majka bila je Džun, koju je Nikolson greškom smatrao svojom starijom sestrom.

Džekov put do slave bio je ispunjen izuzetnim glumačkim dostignućima, ali i ličnim izazovima. Iako je već u ranim fazama karijere pokazivao talenat, priznanje je stiglo tek nakon dve decenije, kada je nominovan za Oskara za svoju ulogu u filmu "Easy Rider". Od tog trenutka, njegova karijera je eksplodirala, obeležena brojnim legendarnim ulogama, kao što je ona u filmu "Five Easy Pieces". Sa ukupno 12 nominacija za Oskara, Nikolson je zauzeo posebno mesto u istoriji Holivuda, prenosi Republika. 

Međutim, dok je slava rasla, tajne iz prošlosti su počele da izlaze na videlo. Za Džeka Nikolsona, istina o poreklu bila je šokantna. Verovao je da su mu sestre Džun i Lorejn, dok su roditelji Džon i Etel Mej. Međutim, istina je bila potpuno drugačija. Džun je zapravo bila njegova majka, a Lorejn njegova tetka. Džun je postala majka sa samo 17 godina, ali je taj detalj skrivala od Džeka. On je odrastao verujući u lažnu priču koju su mu preneli kako bi zaštitili porodičnu čast.




Sve je došlo na videlo kada su novinari istraživali Nikolsonovu prošlost za članak u prestižnom časopisu "Time". Taj poziv koji je promenio sve, kada je neko otkrio istinu i obelodanio je pred celim svetom, obeležio je Nikolsonov život na način koji nikada nije mogao ni zamisliti.

Kada me je taj momak nazvao i saopštio istinu - da moja majka nije moja majka već moja sestra - to je bio šok kakav retko ko može i da zamisli - izjavio je Nikolson nakon što je cela priča postala javna.

Slične vesti: ​Kako je princeza Dajana govorila o intimi sa Čarlsom

Viber

Autor: J.B.
Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>