Svet

Region

Kako je princeza Dajana govorila o intimi sa Čarlsom

Intima sada pokojne princeze Dajane odavno je iznešena na tacni, setimo se detalja o njenom braku i intimnim odnosima sa Čarlsom III o kojima je otvoreno govorila...

Kako je princeza Dajana govorila o intimi sa Čarlsom Foto: Printscreen Youtube/Agamemnon production




Princeza od Velsa je bila veoma otvorena kada je govorila o svojim intimnim odnosima tokom braka, ali je takođe jasno iznosila svoja sećanja na to kako je sve prestalo.

Princeza Dajana, nekadašnja supruga sadašnjeg kralja Čarlsa III, ostaje omiljena figura kako u istoriji kraljevske porodice, tako i u svetu pop kulture.

Više od četvrt veka nakon njenog tragičnog odlaska, interesovanje za Dajanu i dalje je živo. Fotografije njenog stila i dalje krase modne stranice, dok serije i filmovi neprestano oživljavaju njenu priču. Bilo koja nova vest iz Bakingemske palate često povlači pitanje: 

"Kako bi Dajana reagovala na ovo?"

Deo šarma princeze Dajane definitivno leži u tome što je bila izuzetak u britanskoj kraljevskoj porodici - otvoreno je delila svoje lične priče, suočavala se s problemima, krizama i emotivnim izazovima.

U poznatim snimcima njenih razgovora s Piterom Setelenom, njenim mentorom za javni nastup, Dajana je otkrila mnogo toga o sebi i svom životu, uključujući i aspekte svog se**ualnog života u braku.

Pre udaje, princeza Dajana nije imala nikakvog iskustva u ljubavi, nije imala romanse ili avanture koje bi joj pružile uvid u odrasli život i ljubavne veze. To je bila jedna od glavnih karakteristika koja je doprinela njenom odabiru kao buduće supruge princa Čarlsa.


Nakon što je u braku doživljavala prevaru i zapostavljanje, postepeno je počela da traži ljubavnike. Kada je razgovarala s Setelenom o svom braku, prošlo je već 12 godina otkako se udala za Čarlsa.




Foto: Printscreen Youtube/Agamemnon production



Na pitanje da li je u njihovom odnosu bilo se**ualnih aktivnosti, odgovorila je:


"Pa, bilo je. Bilo je. Bilo je. Ali bilo je čudno, veoma čudno."


Kako je objasnila, nakon što su se stvari počele čudno odvijati, postepeno je prestalo išta da se dešava između njih, a jasno se sećala čak i tačnog trenutka kada su prestali biti intimni:

"Ali toga je bilo i onda je iščezlo pre oko sedam godina, šest godina, ne, sedam, jer Hari ima osam godina." – rekla je tada princeza Dajana.

Princeza je rekla da je Čarls želeo da to čine samo jednom u nekoliko nedelja.

"Instinkt mi je govorio da je stvarno bilo tako čudno." – objasnila je ona i dodala da su spavali zajedno "jednom u tri nedelje" i da je ona potom "stalno razmišljala".

"Onda sam shvatila obrazac, jer on se viđao sa svojom damom svake tri nedelje pre nego što smo se venčali." – smatrala je princeza Dajana.


 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com

Povezane vesti:


>