Ostalo

Sme�no

Veš mašina ima skrivene delove koje morate očistiti!

Da li ste znali da veš mašina ima skrivene delove koje morate očistiti!? Možda do sada niste obraćali pažnju ali vreme je da saznate gde se to prljavština skuplja!

Veš mašina ima skrivene delove koje morate očistiti! Svet Plus






Mašine za pranje veša nam svakako čine život lakšim, ali ni njih ne treba zapostaviti! Stručnjakinja za čišćenje i influenserka Barbara Kostelo, poznata po svom Instagram nalogu "Brunch with Babs", nedavno je podelila svoj tajni recept za održavanje mašine za pranje rublja i produžavanje njenog životnog veka, o čemu izveštava The Sun.



Barbara savetuje da se filter čisti svakih nekoliko meseci i postavila je izazov svojim pratiocima da pronađu taj skriveni junak u svojim mašinama za pranje veša. "Ako ne znate gde se nalazi filter, možete se naći u nevolji, jer ga treba čistiti i do četiri puta godišnje", upozorava Barbara. Zatim je otkrila svoju tajnu tehniku za izvlačenje i dubinsko čišćenje filtera. "Moj filter je smešten na prednjem delu mašine. Samo otvorim ta mala vrata, i eto ga. Uzmem peškir i posudu", objašnjava ona.

Dok je Barbara izvlačila filter, voda je blago potekla iz mašine, ali sve je završilo sigurno u posudi. "Nakon što isperete filter toplom vodom, proverite ima li u mašini nekih nepoželjnih gostiju, poput izgubljenih čarapa i slično."













Zatim Barbara koristi malo alkoholnog sirćeta na krpici. "Ovime prebrišite filter jer verovatno prilično prljav. Kada se osuši, vratite filter nazad u mašinu", savetuje. "Sada možete odahnuti jer ne morate brinuti o filteru nekoliko meseci. Samo pet minuta čišćenja, a vaša mašina će vam biti zahvalna produženim vekom trajanja i čistim vešom", zaključuje Barbara.

Reakcije njenih oduševljenih pratilaca nisu izostale. "Šta? Mislim da su ovo važne informacije koje svako treba znati!", "Osećam se kao da sam tek sada otkrio toplu vodu! Wow!", samo su neki od komentara koji su se nizali ispod Barbarinog saveta.



U video snimku OVDE, pogledajte koji su to skriveni delovi veš mašine koje morate obavezno očistiti!

 

Bane Đokić dobio nove pretnje od progonitelja!





Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com

Povezane vesti:


>