Region

Svet

Bane Đokić dobio nove pretnje od progonitelja!

Nekadašnji zadrugar Bane Đokić dobio nove pretnje od progonitelja! Nakon izlaska iz pritvora nije se smirio, već je nastavio da preti. "Ja bih ti nosio krst ponosno, da te sahranim..." - glasi jedna od poruka.

Bane Đokić dobio nove pretnje od progonitelja! Screenshoot/Instagram






Bane Đokić i dalje nema mira i prolazi kroz pakao otkako mu je u subotu, tokom njegovog gostovanja na RED televiziji, poznanik V. M. za kog kaže da ga mesecima progoni, priredio neviđeni skandal.




V. M. je Đokiću sve vreme pretio, da bi mu potom upao u stan, uzeo rezervne ključeve i ukrao mu auto sa parkinga televizije Pink, a zatim se slupao odmah pri izlasku. 

Načinio je veliku materijalnu štetu, a prema Banetovim rečima, pripadnici policije, koji su posle nekoliko minuta priveli V. M., izmerili su mu 2,6 promila alkohola u krvi. Drama se, ipak, nije završila... Bane kaže da mu se "progonitelj" javio posle izlaska iz pritvora i uputio mu nove pretnje.

"Ti si jedan klošar, ti to znaš. Ti si jedna p*čka, s*sa, izdaja... Posvetiću ti pesmu, imaćeš hit, sad ćeš da vidiš." - glasi jedna od dve glasovne poruke koju je Đokić dostavio Pinku.








"Sad ću ti, Bane, doći na gajbu, j*baću ti majku, a silovati tatu! Sestra ti je k*rva, mama ti je d*olja" - samo je deo psovki, uvreda i pretnji koje je V. M. izgovorio na račun Đokića.


Pretnje su mu, Bane tvrdi, stigle i tekstualno, što možete videti OVDE.


Bane se oglasio za Pink portal posle skandala u subotu uveče i rekao da mu je dupli ključ od auta koji mu je ukrao vraćan od strane službenih lica:



"Žao mi je što je ovo učinio, ne znam šta ga je nateralo toliko da mi napakosti, žao mi je što je u alkoholisanom stanju sa skoro 3 promila doveo sebe u situaciju da napravi toliku štetu drugima i sebi, kao i Pink televiziji i službenim vozilima koje je oštetio na Pinkovom parkingu… Iskreno, nemam nijednu reč više za njega, trpeo sam mnogo kao što trpi i njegova porodica, njemu je alkohol sve na svetu i svakodnevnica… Žao mi je iskreno njegove majke i moje majke… 


Pokušao je i javno da me degradira na jednoj televiziji priznavajući svoje emocije prema meni. Sramota me je sebe, stidim se i kajem koga sam pustio u svoj život posle svega ovog, ali se nadam da sam mu pomogao koliko sam mogao i neka mu sve ide na čast i obraz! Meni ne treba ništa više, dovoljno je… Dupli ključ od auta koji mi je ukrao vraćen mi je od službenih lica, velika je šteta na autu sa kojim se on rado vozio i snimao storije, ali to neka mi bude hvala za sve. Ne želim više ništa da pričam na ovu temu, on je sebi napravio haos od života sa ovim, neka je živ i zdrav, to mu želim od srca..."- ispričao je Bane Đokić, a gleasovne poruke možete preslušati OVDE.
 

Brat Ane Ćurčić dobio zeleno svetlo! Ona nije spremna na vezu sa Bulićem!

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com

Povezane vesti:


>