Lepota

Ljubav

Boja kose koju preporučuju frizeri nakon 40 i 50 godine!

Boja kose koju preporučuju frizeri nakon 40 i 50 godine učiniće vaše crte lica mekšim i izgledaćete znatno mlađe, zato ne jurite za trendovima već poslušajte savet stručnjaka.

Boja kose koju preporučuju frizeri nakon 40 i 50 godine! Svet Plus




Da biste osvežili svoj izgled i izgledali mladoliko bitno je da izaberete nijansu koja pristaje vama i vašim godinama.


Žene koje žele da sakriju sede vlasi (izrastak) potrebno je da izaberu boju koja je nekoliko nijansi svetlija od vaše prirodne boje kose. Postoje nijanse koje posebno mogu da pristaju ženama u određenom životnom dobu. Ovo su favoriti kada je to u pitanju!
 

Ovo je najgora hrana za srce upozoravaju kardilozi!




 




Posle 40 godine frizeri preporučuju boje koje će "omekšati" vaše crte lica i naravno treba da pristaje uz vaš ten i boju vaših očiju. U pitanju su medeno plave nijanse, nijanse mlečne čokolade, neki blaži bakarni ton.






 




Posle 50 godine treba da se odvrati pažnja od promena na koži, bora, nepravilnosti i slično, zato je važno da izbegavate "drečeće" crvene nijanse, ali topli svetlosmeđi ton je ono što frizeri posebno savetuju.


Nije istina da smeđa boja uvek čini da izgledate starije, mladolikost se postiže nekom svetlijom smeđom, dok jako tamne nijanse neće imati taj efekat.
 

Maja Odžaklijevska: Svakim danom kad moj unuk ima napad, ja bliže zemljici!


 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com

Povezane vesti:


>