TV Show

Parovi

Deniz Dejm pretučena na splavu! Zadobila je teške povrede!

Bivša rijaliti učesnica, Deniz Dejm brutalno je napadnuta i pretučena na jednom splavu! Zadobila je teške telesne povrede!

Deniz Dejm pretučena na splavu! Zadobila je teške povrede! Screenshoot/Youtube





Deniz je napadnuta na jednom splavu i pretučena, a tom prilikom slomljena joj je i ruke. Primljena je u Urgentni centar.

Deniz Dejm je unezvereno i uznemireno čekala na pregled kod ortopeda, sva u suzama i bolovima uspaničeno gledajući oko sebe, i dalje nasmrt preplašena zbog brutalnog napada koji je doživela piše Republika.



Deniz Dejm je sinoć bila na proslavi rođendana svog prijatelja, gde se celu noć zabavljala bez problema, da bi joj u jednom trenutku prišao nepoznat muškarac u vidno pijan. Starleta ga je najpre kulturno odbila, rekavši da nije zaintersovana za bilo kakvu komunikaciju sa njim ali on to nije hteo da prihvati, pa ju je najpre verbalno napao, a zatim se i fizički obrušio na starletu.




"Deniz je bila na rođendanu jednog svog prijatelja ovde na splavu, uživali su, veselili se, igrali i pevali... Ma, sve je bilo u najboljem redu, da bi u jednom trenutku jedan muškarac, kojeg zapravo niko nije ni primetio, ustao i krenuo ka njoj kako bi je startovao. Međutim, njoj se to nije dopalo jer je taj nepoznati momak bio pijan i nije želela da ima bilo šta sa njim, pa ga je najnormalnije rekla da nije zainteresovana. 


To je probudilo nešto životinjsko u njemu, počeo je da je psuje i da joj preti, a zatim ju je udario po nogama i uhvatio za ruku i žestoko je zavrnuo, mislio sam da će je otkinuti! Ona je vrištala, svi smo odmah skočili da sklonimo manijaka, ali smo reagovali prekasno, jer nakon što smo ih razdvojili, Deniz je i dalje kukala na sav glas jer uopšte nije mogla da pomera ruku. Odmah smo pozvali Hitnu i policiju, koja je brzo reagovala, a ona je završila u Urgentnom, gde su joj odmah uradili rendgen gornjih ekstremiteta. Sva je izlomljena, od bolova ne može da dođe sebi."
- ispričao je za Republiku dobro upućeni izvor.




 
 

Nedeljni horoskop: Ovan, Bik, Blizanac, Rak, Lav, Devica!

Nedeljni horoskop: Vaga, Škorpija, Strelac, Jarac, Vodolija i Riba!

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com

Povezane vesti:


>