TV Show

Parovi

Miki Đuričić je juče dobio sina! Lagao sam da ne mogu da imam decu!

Miki Đuričić, rijaliti učesnik iz Kupinova juče je dobio sina Arsenija! Lagao sam da ne mogu da imam decu, samo da bih ih skinuo s vrata.

Miki Đuričić je juče dobio sina! Lagao sam da ne mogu da imam decu! Screenshoot/Youtube





Bivši rijaliti učesnik Miki Đuričić (46) pre tri godine je dobio ćerku Dunju, a juče je na svet stigao i sin Arsenije.


Setimo se, Miki je u rijalitiju govorio da ne može da ima decu, a evo i zašto:


"Mislio sam da nikada neću imati decu. Kada su me u rijalitiju napadali i govorili: "Ma ćuti, ti ni decu nemaš!", lagao sam da ne mogu da ih imam, samo da bih ih skinuo s vrata. Hteo sam da nam se ćerka zove Lenka, ali supruga nije bila za to zbog nesrećne sudbine Lenke Dunđerski. Onda je predložila da bude Dunja i meni se dopalo" - kaže Miki i dodaje:


" Život mi se preokrenuo! Više nisam bitan ja, već da dete izvedemo na pravi put i ostvarimo se kroz njega. Već pravim planove za njenu budućnost! Uveliko odvajamo novac za njeno školovanje u inostranstvu."


Zbog ćerke se sasvim promenio priznaje Đuričić:


"Moja žena se sedam meseci posle porođaja vratila na posao. Htela je da radi i ja sam je podržao. Dogovorili smo se da ću čuvati Dunju dok je ona na poslu. Šetali smo, išli na kaficu, spremao sam joj kaše, ali samo organske... Retko sam joj davao kupovne kaše. Prepovijao sam je, kupao... Baš sam uživao s njom."


Uvek je govorio da se ne plaši smrti ali kada je dobio ćerkicu i to se promenilo:

 "S obzirom na to da sam postao otac, voleo bih da živim što duže zbog ćerke. Deca su produžetak našeg života."



Za Angelinu kaže da je žena njegovog života:


"Upoznali smo se preko mog prvog komšije, koji je u braku sa Angelininom sestrom od tetke. Družili smo se tri meseca, postali dobri prijatelji, pa se tek onda desila ljubav."



O sebi je mislio da će biti večiti neženja ali onda je sreo Angelinu. Do tada je voleo svoj samački život i nije mogao sebe da zamisli u braku:


"Dešavalo mi se da mi devojka dođe na vikend, a ja jedva čekam da ode kući. Da mi je neko rekao da ću pronaći ženu sa kojom mi nikada neće biti dosadno, ne bih mu verovao. Angelina me skroz razume, jer je moja Sremica iz Krčedina! Promenio sam se otkad sam s njom."


Miki Đuričić je juče dobio sin Arsenija, a u njegovom domu slavilo se čitave noći, za Blic je izjavio:

"Zdrav, prav, 5 kilograma težak, 57 centimentara dugačak. Nazvali smo ga Arsenije. Super smo, slavimo, celog su me pocepali."

 

Narodna verovanja o drveću! Koje drvo je prokleto, a koje sveto?!

   

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com

Povezane vesti:


>