Zadruga

Parovi

Aleksandar Kerić napustio je rijaliti Zadruga 6! (VIDEO)

Aleksandar Kerić napustio je rijaliti "Zadruga 6" pošto je izgubio u duelu sa Žanom Omniom, pa se uputio u studijo kod Dušice Jakovljević gde ga je dočekao otac.

Aleksandar Kerić napustio je rijaliti Zadruga 6! (VIDEO) Foto: Youtube






Kako je voditelj Marko Đedović završio sa intervjuima sa zadrugarima u Šiša baru, on se uputio ka izolaciji kako bi zajedno sa nominovanim učesnicima, Aleksandrom Kerićem i Žanom Omniom krenuo ka sali, kako bi odigrali izazov koji im je spremio Veliki šef.

Kada su stigli u salu, voditelj im je objasnio pravila igre. Naime, njih dvoje su morali glavom da glavicu kupusa dovedu do "cilja". Kerić je imao prednost i prvi je stigao do cilja, dok je Žana doživela peh. Nakon ovoga, Marko je saopštio zadrugarima rezultate glasova publike.



Jedno od vas dvoje ima 71 posto glasova, drugo ima 29 posto. Ovog trenutka Zadrugu napušta Kerić - saopštio je Đedović, te su zadrugari počeli da se pozdravljaju sa njim.




 



Voditeljka Dušica Jakovljević dočekala je Aleksandra Kerića u studiju, ali je pre toga usledio njegov emotivni susret sa porodicom.


Kako si - pitala je voditeljka.

Veruj mi da ne znam šta me je snašlo, puno mi je srce kad sam video moje. Pet meseci nije malo, a što se tiče te "Zadrugovizije", prezadovoljan sam - rekao je Aleksandar Kerić.




 

 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com

Povezane vesti:


>