Region

Svet

Firči: Maja poziva na linč moje dece!

Posle mnogih svađa koje su u rijalitiju "Dvor" imali Maja Nikolić i Firči, poznati muzičar otvorio je dušu svojim cimerima i priznao da se jako plaši zato što pevačica javno poziva gledaoce da linčuju njega i njegovu decu.

Firči: Maja poziva na linč moje dece!



"Šta, bre, zbog nekoliko pišljivih plastičnih novčića da poziva gledaoce da linčuju mene i moju porodicu? Na šta to liči? Pominje tamnicu, kurči se da ima neke prijatelje u spoljnom svetu koji će sa mnom da se obračunaju. Šta je ona umislila? Debela krmača jedna! Ej, bre, koga ona hoće da spakuje u tamnicu i da muči? Pa je l‘ treba da razmišljam šta će mojoj deci da se desi kad izađu na ulicu, da brinem za njih zbog jedne krmače?", uplašeno je govorio Firči, dok su Dejan Cukić i reper Đus izjavili da Maji neko mora da skrene pažnju i da je upozori da prekine sa takvim pretnjama.

"Nisam ni šovinista ni nacionalista ni rasista, ali ovo se stvarno kosi sa zdravim razumom. Ti nekom da pretiš na takav način. I zbog čega? Majke mi, hteo sam da joj vratim te usrane pare, ali kad sam video kako se razgoropadila i šta je sve počela ovde da radi zbog toga, rekao sam da joj neću dati", objašnjavao je muzičar.

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>