Ostalo

Sme�no

Muškarci o ženama stvarno ne znaju ništa

Suočite se sa činjenicom da većina muškaraca zaista nema pojma šta žene u suštini  žele. Zaboravite razne poklončiće zbog čijeg ćete traženja izgubiti i vreme i živce!

Muškarci o ženama stvarno ne znaju ništa



Odgovor na pitanje šta lepši pol stvarno želi, mnogo je jednostavniji i za jači pol prihvatljiviji, nego što se misli.

Anketa koju je uradila firma "Saatchi Wellness and Time Inc" na hiljadu ispitanika pokazala je zanimljive rezultate koji su doveli do zaključka da muškarci zaista moraju da porade na poznavanju lepšeg pola i da na tom području dosta greše.

I zato svima onima koju su uvereni da je njihovoj partnerki seks na poslednjem mestu, ne preostaje ništa drugo nego da se pokriju ušima.

Većina žena, njih čak 73 posto, želi seks više od čokolade ili para. Pripadnice lepšeg pola radije bi barem jednom nedeljno imale seksulni odnos, nego da svaki dan od svog partnera da dobijaju čokoladu ili neku drugu slatku poslasticu.

Kada su bile primorane da biraju između slatkiša i novaca, njih 91 posto odlučilo se ipak za finansijsku. Ipak, to nije sve.

Ženama su danas zabava i karijera jedna od ključnih stvari, pa je njih čak 71 posto radije izabralo kućnog ljubimca nego da imaju sopstveno dete. To samo ide u prilog činjenici da je za porodične obaveze iz dana u dan sve manje vremena i da se ženska populacija zbog karijere za decu odlučuje sve kasnije i kasnije.

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>