Region

Svet

Jelena Mrkić: Dača je Natašu prevario sa mojom najboljom drugaricom

Sestra od tetke pevačice Nataše Bekvalac Jelena Mrkić koja je jedna od glavnih aktera razvoda poznatog para tvrdi da je Nataša odavno sumnjala da je Dača vara, ali da to nije mogla da dokaže, kao da se i Milica koja je bila Jelenina najbolja drugarica pobrinula da se to pročuje po gradu.

Jelena Mrkić: Dača je Natašu prevario sa mojom najboljom drugaricom



"Nataša je naslućivala da je Dača vara, a Milica se pobrinula da se to što pre pročuje po gradu! Nas dve smo bile dobre drugarice, a sada kada je povredila moju sestru, ne želim da čujem za nju”.

Jelena je bila ta koja je svojoj sestri otvorila oči da je Danilo vara sa stomatološkom sestrom Milicom Dražin.

 “Ne bih ulazila u detalje te priče. Nataša je naslućivala da je Dača vara jer se uveliko pričalo o tome, a Milica se pobrinula da se to pročuje. Tako da je u jednom momentu cela istina došla i do Nataše. Nakon svega smo razmenile nekoliko rečenica, rekla sam joj šta sam imala i to je sve. Ona je mrtva za mene! Povredila je meni dragu osobu, moju sestru i ona ja više nemamo o čemu da razgovaramo.”

Jelena demantuje priče i nagađanje medija da su Nataša i ona namamile Milicu i otele joj mobilni telefon u kome su bile Dačine poruke.

 “Mene zaista ne raduju ovakve tužne životne priče i ne bih ništa komentarisala što se tiče Natašinog razvoda. Ona će vam sve reći kada bude spremna na taj korak. Izaći će pred javnost, pred svoje obožavaoce i reći istinu koju samo ona zna.”

Jelena se takođe i osvrnula na razloge zbog kojih poslednjih godina nije bila u dobrim odnosima sa svojom sestrom Natašom.

 “Nesuglasice se gotovo stalno dešavaju i u drugim porodicama, ali očigledno je naša ljudima najinteresantnija. Nas dve se nikada nismo direktno sukobile, to su porodične stvari, a naša porodica ne želi o tome da priča javno. Iz poštovanja prema njima ne želim da pričam o tom problemu koji je i onako iza nas. Važno je da je sada sve ok.”

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>