Zadruga

Parovi

Maja Kovačević je problematičan lik! Rano se odala poročnom životu!

Učesnica rijalitija "Zadruga 6" Maja Kovačević je problematičan lik, tvrdi dobro upućen izvor. Rano se odala poročnom životu, alkoholu i narkoticima.

Maja Kovačević je problematičan lik! Rano se odala poročnom životu! Screenshoot/Instagram





Maja Kovačević je ulaskom u "belu kuću" potresla je javnost pričom o tome da je njena sestra zapravo izvršila samoubistvo te da je to saznala od vidovnjaka, čime je potresla roditelje, koji su potom tu priču demantovali. O sebi, međutim, nije puno govorila.



- Maja je problematičan lik. Sa 15-16 godina je počela da radi po zagrebačkim kafićima i kafanama, prala je suđe za džeparac, ali se vrlo brzo odala poročnom životu, alkoholu, narkoticima - ispričao je za Rijaliti plus izvor blizak Kovačevićevoj.

- Ostala je trudna s tadašnjim dečkom i kao maloletna je rodila ćerku o kojoj nikad nije brinula. Mala sada ima petnaestak godina i ko zna ko o njoj brine dok Maja uskače iz rijalitija u rijaliti - ispričao je izvor za gorepomenuti medij.







Kako je još rekao, iako Kovačevićeva o tome ne govori u Zadruzi, ona je emotivno zauzeta, a njen partner nalazi se u zatvoru.

 Maja se već tri godine zabavlja sa žestokim momkom koji je zbog dilovanja završio iza rešetaka. Posećivala ga je dok nije ušla u,,belu kuću" i navodno čeka da izađe iz zatvora. I pre njega, njeni emotivni izbori bili su identični. Zivela je u Monte Karlu s kraljem kokaina, ali i u Dubaiju - ispričao je izvor za "Alo".


 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com/alo

Povezane vesti:


>