Region

Svet

Jelena Marinkov: Stojan spopada Ninu, navijam za Jocu

Pevačica Jelena Marinkov koja je u nedelju zajedno sa bivšim golmanom Pecom napustila rijaliti Dvor izjavila je da se njen drug Joca Stefanović mnogo zaljubio u novosadsku manekenku Ninu, ali da im na putu stoji reper MC Stojan.

Jelena Marinkov: Stojan spopada Ninu, navijam za Jocu



"Vidim da se Joca zaljubio u Ninu, a ona sa njim čas toplo, čas hladno. Problem je što Stojan s vremena na vreme spopada Ninu, ali ja navijam za Jocu" – kaže Jelena i dodaje da je Lana glavni kavgadžija u rijalitiju.

"Lana jeste kavgadžija, ali ja sam s njom uspostavila komunikaciju. Primećujem da se zakačila sa nekima jer je bez dlake na jeziku, i ja to podržavam. Nisam imala probleme, niti sam se svađala, jer nisam svađalica po prirodi, a ogovaranja sam izbegavala. Bebika je isto svađalica, ali ona je, prema mom mišljenju, kraljica i drago mi je što smo se upoznale" – rekla je pevačica, koja tvrdi da je Slovenka Urška na nju ostavila jako dobar utisak, uprkos svom ponašanju, ali da između Ćeme i nje ničega neće biti.

"Urška je zrela žena, iza sebe ima brak i sina, što je uspeh. Saznali smo da drži striptiz bar, ali, bože moj, mora i to neko da radi. Mene nije spopadala, vidim da je sklona muškarcima. Između Ćeme i Urške neće biti ničeg konkretnog, a ako se nešto i bude desilo, to će biti kad izađu" – rekla je Jelena Marinkov.

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>