Region

Svet

Dvor: Ćemi pre pet godina poginula devojka

Iako su prve večeri po ulasku na "Dvor" pevač Ćemo i slovenačka voditeljka Urška ostvarili emotivnu vezu i ono što gledaoci sa nestrpljenjen očekuju je seks između njih dvoje, pravu istinu otkriva pevačev prijatelj, koji kaže da Urška neverovatno podseća na njegovu devojku Aleksandru koja je pre pet godina poginula u saobraćajnoj nesreći.

Dvor: Ćemi pre pet godina poginula devojka



"Nema šanse da će Ćemo javno progovoriti o Aleksandri. To je za njega bolna tema o kojoj posle pet godina, koliko je prošlo od njene pogibije, priča samo sa najbližim prijateljima" - počinje priču pevačev prijatelj i dodaje:

"Punih godinu dana bili su nerazdvojni. Planirali su da se, ona iz Podgorice, a on iz Berana, presele u Beograd i započnu zajednički život. Sve je bilo dogovoreno, čak su i našli stan, ali ona je negde kod Cetinja poginula u saobraćajnoj nesreći. To je za njega bio veliki šok, nije se oporavio do današnjeg dana,"

Pevačev prijatelj ističe da Urška neverovatno likom podseća na Ćeminu pokojnu devojku, što je verovatno glavni pokazatelj da će njih dvoje u krajnjem slučaju ostati prijatelji za ceo život.

"To je naprosto subina, pošto nemam drugo objašnjenje za šok koji sam doživeo kada sam je prve večeri ugledao na "Dvoru". Maltene su identične, osim što Aleksandra nije imala tolike usne i što je bila mnogo viša od Urške. Mogu da zamislim kako je njemu bilo, kada sam se ja živ presekao" - zaključuje pevačev prijatelj.

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>