Svet

Region

Opra Vinfri priznala da je pila deterdžent kako bi ubila sebe i dete (Video)

Voditeljka Opra Vinfri, posljednjih nedelja često se pojavljuje kao gošća u emisijama svojih slavnih kolega u kojima im otkriva detalje iz svog privatnog života.

Opra Vinfri priznala da je pila deterdžent kako bi ubila sebe i dete (Video)





Nakon što se u decembru prošle godine rasplakala tokom intervjua koji je davala Barbari Volters, Opra je Pirs Morganu, u prvoj epizodi njegova novog showa na CNN-u "Piers Morgan Tonight", otkrila kako je pokušala da se ubije kada je kao 14-godišnjakinja otkrila da je trudna.

Opra je ispričala da je bila veoma promiskuitetna kao tinejdžerka, progovorila je o seksualnom zlostavljanju i priznala da je po prvi put zatrudnela sa 14 godina.

"Pomislila sam: Moram da se ubijem pre nego što se dete rodi`". Kad je Morgan pitao da li je istina da je pokušala samoubistvo, Opra je odgovorila: "Da, naravno".

Opra je da bi se rešila neželjene trudnoće popila deterdžent. Kad je izgubila dete osetila je olakšanje. Kaže kako je to dete smatrala rezultatom loših odluka, kako nikad nije osetila povezanost sa njim i da nikad nije zažalila zbog toga što nije rodila. Otkrila je i da joj je srce dvaput u životu bilo slomljeno i kako je triput iskreno volela.

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>