Region

Svet

Nikola Rokvić neočekivano prekinuo putovanje: Težak dan (FOTO)

Svakodnevno putem Instagrama, Nikola Rokvić deli sa javnošću svoje iskustvo na dugom putovanju ka Egini, osvetljavajući detalje svog putovanja, sakupljeni novac i druge značajne informacije...

Nikola Rokvić neočekivano prekinuo putovanje: Težak dan (FOTO) Foto: YouTube printscreen/Pink TV



Pre tačno deset dana, poznati pevač Nikola Rokvić krenuo je na impresivno pešačko putovanje dugih 1.060 kilometara do Egine. Danas, 1. maja, prema njegovim objavama, čini se da je imao svoj najizazovniji dan do sada.

Rokvić je započeo svoje hodočašće ka Egini, domu čuvenog manastira Svetog Nektarija Eginskog, istovremeno prikupljajući sredstva za svoju humanitarnu fondaciju.



Nikola je neočekivano zaustavio svoje putovanje kad je iz jedne kuće začuo pesmu svog oca, zbog čega je odlučio da na kratko zaustavi svoje putovanje i pokuca na vrata kuće odakle je dopirala muzika. 

- Današnji dan, veoma težak i zahtevan, sa mnogo uspona i nizbrdica koje pri trčanju najviše opterećuju kolena, ipak donosi jedan unutrašnji mir i radost ali i veliku volju i snagu koja je potrebna za dalje…

- Kada je bilo najteže, kada je uspon na 28. km bio veoma velik, prođoh pored kuće iz koje u trenutku mog prolaska i muke zasvira pesma mog 'junaka od Rokvića plemenitih' kako nam je bio upisan u telefonu, mog oca Marinka! U tom trenutku mi osmeh osvetli lice, pa sam morao da uđem kod dragih ljudi u kuću, da ih pozdravim! Posle par kilometara iz druge kuće peva Marinko pesmu: 'Zadrhti srce, kao što znaš, još uvek možeš mnogo da daš, umesto bola, umesto sete, zadrhti srce, godine lete'. Moje srce zadrhta od saznanja da moj taki, čuva svoga sina! Bog vas blagoslovio i dao vam radosti! - napisao je.

Slične vesti: ​Oglasio se Haris Džinović povodom veze sa 15 godina mlađom devojkom!

Viber

Autor: J.B.
Izvor: Svet Plus


>