Region

Svet

Nikola Rokvić stigao do Grčke: Objavio neverovatne vesti (VIDEO)

Nikola Rokvić, započeo je svoju humanitarnu misiju za decu. Popularni pevač sve bliže je ostvarivanju cilja, a ovoga jutra obavestio je sve svoje pratioce da je ušao u Grčku.

Nikola Rokvić stigao do Grčke: Objavio neverovatne vesti (VIDEO) Foto: Instagram printscreen/nikolarokvic



 Popularni pevač je odlučio da pešači do Grčke, kako bi prikupio novac za pedijatrisku onkologiju preko svoje Fondacije "Porodica".

Svakodnevno svoje obožavaoce obaveštava o pređenim kilometrima i cifri novca koja je prikupljena do tog dana. Sav novac namenjen je za kupovinu aparata, mikroskopa i dodatne opreme na pedijatrijskoj onkologiji. 

Nikola Rokvić  se i ovoga jutra javio i obavestio pratioce da je ušao u Grčku, trčeći pored predivnih procvetalih polja. Veoma ponosan na sve koji učestvuju u ovoj humanitarnoj akciji.

- Dragi ljudi, evo ušao sam u Grčku. Prošao sam granicu pored jezera i sada prelazim prelepe proplanke. Da vas obavestim da smo stigli do 19 milion dinara, da ste mi živi i zdravi, Bog vas blagoslovio i idemo do cilja ovoga puta za dečju radost - poručio je Nikola.

Podsetimo, Nikola Rokvić će ukupno preći 1.060 km, a sada se već nalazi na veoma blizu svog cilja. Popularni pevač odlučio je da ode peške do manastira Svetog Nektarija Eginskog na Enginu.




Slične vesti: ​Andreana Čekić i Ana Sević zaratile zbog mešanja u vezu!

Viber

Autor: J.B.
Izvor: Svet Plus


>